reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu, bylam na targu i normalnie ludzi jak w centrum handlowym.. masakra jakas !!:-)

Ja tez lubie drinki chociaz nie zawsze ale samej wodki to ne bardzo.... :tak:

ewelinka_shn wlasnie my idziemy na grudniowki.... :-) chyba ze ktos jeszcze chetny hehe :tak:

Witam
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
Zobacz załącznik 614090

Okresowy ból brzucha miną, teraz to tylko tak jakby lekkie palenie w jelitach a nie ból. W nocy bardzo dokuczało podbrzusze. Zawsze tak na dwa dni przed @. Ale ciężko mi utrzymać mocz. Uczucie wilgoci w środku mam cały czas a zawsze była suchość. Czasami mam wrażenie jakby okres się zaczynał. Śluz jest czasami lekko kawowy ale takie nitki. Czasami zdarzy się na bieliźnie plamka kawowa na bieliźnie. Piersi bolące ale przy dotyku, Nabrzmiałe. Część objawów na tak, część to u mnie norma. Z testem czekam do poniedziałku. Jutro pewno nie zajrzę więc spokojnego weekendu.

Ostatnia edycja:
Olusia latwo nie jest i pewnie jeszcze dlugo nie bedzie boje sie tego wtorku strasznie...malo rzeczy mnie cieszy praktycznie nic...wiem ze jakos musze funkcjonowac dla mojej Corki i Meza...najgorsze sa noce bo nie moge spac i ciagle mysle co poszlo nie tak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry