reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie :) Aschlee cały czas myślę o Tobie i nie waż się od nas uciekać!!!

AŚ to ty juz blisko mnie jestes :) miłego odpoczynku kochana :)

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :* buziam was wszystkie i każdą z osobna..

u mnie ciezki dzien w pracy , spać mi sie chciało jak nie wiem a plecy to mnie tak bolały ze szok... ale przezyłam..

reklama
Zauważyłam, że większość ginekologów traktuje do 12 tygodnia ciąże jako płód, a nie dziecko. Ale napiszę Wam, że ja jak 2 miesiące temu byłam w ciąży, to miałam fajnego lekarza (prywatnie chodziłam), który jak kobieta straciła swojego maluszka widać było, że razem z nią przezywał. Tak było u mnie. Znał mnie zaledwie 2 miesiące, a widać było jak mnie i moje maleństwo traktował. Ten lekarz bardzo dba o swoich pacjentów i z tego co wiem nigdy na niego nie było skargi. Kobiety pchają się do niego, bo czują się pewnie :) Szkoda, że Ty Aschlee nie trafiłaś do takiego lekarza jak ja :( :*

Aschlee, nie odchodź od nas :( Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie :*

Asia, miłego wyjazdy :*

mychunia, udanych chrzcin Kochana :* Właśnie duszę w garnku królika z Twojego przepisu :D Obiadek będzie na jutro, bo do około 18-tej musi się dusić, a poza tym jutro z M i z dziewczynkami jedziemy gdzieś się przejechać i nie będzie czasu aby jutro gotować, a tak wrócimy na obiadek :) U mnie bulion był z wczorajszego rosołku :)

Dziewczyny, siadłam dzisiaj za kółkiem :D Nie było tak źle, ale M próbuje mnie odzwyczaić od głupiego przyzwyczajenia z kursu :P Ja cały czas próbuję prawą stroną jechać :P Jeszcze trochę i zmienię nawyk :P

Dziewczynki, wszystkiego najlepszego w dniu kobiet :*:*

Co dostałyście od swoich Panów na dzień kobiet? :) Mój M kupił mi różę w doniczce.. bardzo mi się podobają :)

PS: Jeżeli jakieś poprawki mam nanieść na listę, proszę dać mi znać. Mogłam nie zauważyć jak któraś z Was pisała do mnie o liście.

Ostatnia edycja:
Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03

Marzec
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
ewelinka_shn - @3.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Kraolina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnieszkak

Ashlee-Oeparol to jest wiesiołek i na pewno będzie w aptece. Ja z kolei mam chyba pms bo wszystko mnie denerwuje... i jakby brzuszek bolał przedokresowo... jeszcze 5 dni i się wyjaśni bo wykresik jak narazie w górę :)

Malusiolka ja na 13.03. @ jak mogę się dopisać :D

Aschlee- tak jak któraś z dziewczyn pisała zapytaj w aptece o OEPAROL. Wiesiołek występuje u nas pod tą nazwą.

Asiu- noo jak tam Kochana? Już na miejscu?

Blair- co tak cichutko dzisiaj siedzisz Kochana?

Ja już po zakupach. Pora odpocząć. Buziaki dla Was wszystkich Kochane :***

wróciłam z zakupów, szaleństwo :P

Od G dostałam torebunię którą miałam upatrzoną od jakiegoś czasu.
Byłam w galerii i weszłam do samsunga obejrzeć telefony, a tam podchodzi do mnie składa życzenia i daje różę :D byłam mile zaskoczona :)
W Aparcie trafiłam na fajną promocję -50% i kupiłam pierścionek z perłą :) Jestem z pod znaku raka i perła to mój szczęśliwy "kamień" ma przynieść harmonię w życiu i szczęście :D
I jeszcze zegarek mi dziś wpadł w ręce :D

A tak w ogóle to nie mam PMSu hahaha czuję się dobrze nic nie boli, nie dokucza :P chyba acard ma zbawienny wpływ :D
wczoraj mnie trochę bolał ale po bardzo intensywnym sprzątaniu

Iwo łapię fluidki garściami :D

Ewelinka ee coś czuję że ona sobie tak jeszcze pospada ze dwa dni i przyjdzie małpa

Agniecha czekamy na foteczkę brzuszka :D

Olusia kobity oszalały hehe w galerii też cała masa kobitek :D

Asiu spokojnej podróży :)

Aschlee ja znam tylko te sposoby o których Dziewczyny pisały, ale pomyślałam że może robienie brzuszków by pomogło...
Nie wydaje mi się żeby maliny miały powodować skurcze, bowiem sok z malin zalecany jest kobietom w ciąży gdy są chore, bo zawieraj naturalny paracetamol czy coś takiego, dzięki temu wzmacniają a nie są niebezpieczne dla ciąży, więc wg mnie nie pomogą

Maluś gratki pierwszych jazd :D to dobrze że jeździsz prawą str :) takie są przepisy, lewy pas jest do wyprzedzania, wierz mi nic tak nie wkurza jak wolny prawy pas, a ktoś jedzie lewym pasem wolniej od ciebie i żeby go wyprzedzić musisz łamać przepisy
ooo widzę że jestem pierwsza do testowania, za jakieś 2dni podam Ci datę kolejnej @ ;P

Anulka odpisuję cały czas :D co kupiłaś :D

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03

Marzec
Blair87 - @12.03
jussastar - @13.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
ewelinka_shn - @3.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

Malusia- Ty rajdowcu, hihi! Suuuper! Nowy etap niezależności rozpoczęty! :laugh2:

Blair- kupiłam lustro do korytarza i koszyki na szpargały z homeandyou, sweterek, chustkę na szyję i pakę skarpet dla Adasia na poniedziałkowe jego święto z pullandbear, z rossmana pełno kosmetyków i inne drobiazgi. Wkurzyłam się tylko, bo tak naprawdę to jechałam po płaszczyk beżowy na wiosnę, taki klasyczny trencz i kurde nigdzie nie było takiego jak chciałam, a jak już był w H&M super, to nie było rozmiaru mojego, tylko się wkurzyłam :wściekła/y: Musze na necie poszukac, może będzie. Mama też się obkupiła, więc zakupy udane!

Blair, ale mnie zaintrygował Twój pierścionek i zegarek. Pokaz koniecznie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry