reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia nie dostalam nic...czekam az samo w razie czego sie zacznie...duzo spaceruje planuje wziac goraca kapiel nie wiem co jeszcze zrobic...wolalabym zeby obylo sie bez ingerencji lekarzy jakos teraz mam uraz do nich troche...

Olusia Katowice to tylko bokiem zeby na autostrade wjechac. Ale bylam tam kiedys. Ba mialam tam mieszkac. Ale to stare czasy. Cierpialam przez to miasto ale sentyment jest.

Aschlee oby sie zaczelo. Wiesiolka jedz on na skorcze jest.

AsiaSzw oooo mialas mieszkac w Katowicach... fajnie.. :-)

Aschlee oby sie zaczelo jak najszybciej...

Slyszalyscie i wypadku samolotu? normalnie tragedia.... pewnie nikt nie przezyl chociaz moze jednak? ech... straszne to.....

Aschlee ja tez chcialam czekac i sie udalo... bałam się zsbiegu. Poza tym uważam ze naturalnie zawsze lepiej. Chodz duzo biegaj goraca kapiel i ponoc wino jakies tez dziala na skurcze czerwone chyba no i wiesiolek... i seks podobno tez dobry choc ja nie mialam wtedy nawet w myslach seksu... Jestesmy z Toba ;** Buziak

Asiu tak Ci zazdroszczę ;** napatrz sie na gory i za mnie :)

Bylam w aptece pytac o wiesiolek ale patrza na mnie jak na debila nie maja zielonego pojecia co to jest:-( znacie cos jeszcze co pomaga na skurcze? znaczy sie zeby je wywolac?
Bardzo bym chciala zeby sie obylo bez tego zabiegu

Maliny kupilam dzis bo corka chciala...wiec chyba dzis wieczorem je podkradne:tak: a taki zabieg ma ze soba jakies ryzyko? z tego co mi tlumaczyli to taki dosc spory zabieg...nie chcialabym zeby pojawily sie jakies komplikacje itp.
Wiem glupie pytanie ale po protu sie boje

reklama
Bylam w aptece pytac o wiesiolek ale patrza na mnie jak na debila nie maja zielonego pojecia co to jest:-( znacie cos jeszcze co pomaga na skurcze? znaczy sie zeby je wywolac?
Bardzo bym chciala zeby sie obylo bez tego zabiegu

Kochana, wejdź sobie na polskie strony wpisz olej z wiesiołka i będziesz miała troszkę produktów z taką zawartością. Może jak podasz kilka nazw w aptece to ktoś zaskoczy że to ma Można tez poszukać w sklepach z suplementami diety itp.
Ale się ze mnie leje bezwonna biało żółtawa rozciągliwa maź :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry