reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się i Ja:tak:
U mnie też temperatura w dół:-(:-(ehhhh
Asiu szczęśliwej drogi i napisz do Nas koniecznie jak już dojedziecie;-)
Planowaliście jechać do Częstochowy więc będziecie przejeżdzać koło mnie:tak:
My nie obchodzimy ani walentynek ani Dnia Kobiet - Ja uważam że dzień kobiet powinnam mieć cały rok:tak:
Ale w tym roku wyjątkowo dostałam pysznego buziaka i pakiet zabiegó do spa żebym zadzwoniła wybrała co chce i potwierdziłą termin;-)
Mąż wysyła Mnie na zakupy ale samej to Mi się nie chce:-(
Anula szkoda że tak daleko mieszkasz kup sobie łądną bieliznę adaś się ucieszy:-D

reklama
hej dziewczynki :-D

wszystkiego naj na ten nasz babski dzień ;*

Aschlee
kochana rozumiem Cię doskonale, ale może zaglądaj chociaż do nas... my tu będziemy na Ciebie czekać z otwartymi ramionami ;* i zawsze Cię wesprzemy pamiętaj o tym ;*

byłam wczoraj na tym babskim wieczorze... miał się rozpocząć o 19, rozpoczął o 19:40.... byłam jedyną niepijącą :-(bo dziewczyny piły wódkę i piwo, a ja wódki nie lubię, a piwa nie mogę :no: zebrałam się przed 23 do domu... ale nawet fajnie było...

mąż się cieszy, bo odkąd mogę to go dopadam bynajmniej raz dziennie prawie codziennie :zawstydzona/y::-D

goska piękna beta :-)

a ja na 14 jadę na chrzciny do chrześniaka :-) zaszalałam i zrobiłam sobie granatowe pazurki :-)

Asia udanego wyjazdu :-)

kasik trzymam kciuki za kolejny cykl ;*

Dziewczynki dla was wszystkich kochane od serduszka z okazji dnia Kobiet
9k=

hej dziewczynki
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

wszystkiego naj na ten nasz babski dzień ;*:-D

Asiu-
spokojnej podróży- daj znac jak będziecie na miejscu. :-)

Kasikz- przykro mi z powodu @. :-(

goska... ja bylam tydzien temu na wycieczce w krakowie.. byla piekna sloneczna ciepla pogoda... :tak:

mychunia dobrze ze chociaz podobalo sie tobie na imprezce... ja wodki tez nie lubie wole wino a ewentualnie piwo ale z sokiem....:tak:

Iwo... lapie fluidki ciazowe...

A ja mam dzis gosci ok 15.. a potem ide na nocke do pracy... a tak mi sie nie chce isc... no ale musze... :-)

Witam Panie :-) buziak dla kazdej z okazji Naszego dnia :**

Asiu bezpiecznej podróży ;-) wykorzystuj Szyma ile sie da :p

Anula taki spadek to jeszcze nie koniec świata :-) udanych zakupow :-) jak Mąż płaci to szalej Kochana :-)

Blair jakie grudniowki... grudniowki to Ty zostaw dla mnie i Olusi Ty zostajesz w listopadoweczkach Śliczna :**

Olusia to milego goszczenia gości :-) ja dzis jade do Tesciowej na urodziny a tak baaardzo mi się nie chce :-(

iwo lapie fluidkow za kilka dni sie przydadza :-)

Mychunia to fajnie ze impreza sie udala :-) ja uwielbiam kolorowe drinki :-) a jak piwo to z sokiem. Moj Adas za to teraz smutny bo bzykanko czeka na koniec okresu :p

cześć dziewczynki :)
ja również życzę wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet, samych radości i ciążowych brzuszków :)

Asiu, miłego wyjazdu i powrotu w zwiększonym składzie :)
Aschlee, nie odchodź, jesteśmy z Tobą, tule mocno
Kasikz, przykro mi z powodu @ :(
Blair, jest jeszcze nadzieja, małpy nie ma więc trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry