Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam i ja z kawką
skaba kciuki za mamusię i mqaleństwo &&&&&
Kami nim maleństwo się urodzi to córeczka będzie miała 2,5 roku, ja patrząc na moją widzę że to wiele zmienia w zachowaniu, już powoli "dorośleje" Moja córcia ciągle mówi że chce mieć rodzeństwo (dzieci w przedszkolu o tym rozmiają chyba) i myślę że nawet włączyłaby się już ładnie w opiekę bo lalki całymi dniami niunia...
Ashlee a jaki wy macie plan działania? (jeśli oczywiście można spytać )
Witajcie kochane. mam dziś w pracy sajgon. w nocy myślałam że przyszedł @ bo tak mnie brzuch bolał w dodatku miałam dość mokro, ale nic z tego, okresu jak nie było tak nie ma.
Hej laski ja mam zły humor, bo rano zaliczyłam kłótnie ze starym. Teraz umylam włosy i będę myć naczynia. Melka siedzi i tv ogląda. Potem idziemy na spacer.
Dzien dobry dzisiaj juz wtorek jescze tylko 4 dni pracy i weeknd tak na pocieszenie...tzn u mnie 5 bi sobta...
Lux nic tak nie pobudza jak poranna kłótnia niczym zastrzyk adrenaliny... Lepszy niz kawa[emoji1]
Lux ja tez wczoraj zaliczyłam kłótnię z mężem... ehh szkoda gadac ale jest juz ok
a u mnie duuużo białego gęstego śluzu i od czasu do czasu zaboli któryś z jajników, jestem juz napewno po owulacji, dziś 21 dc.
Powiem Wam że testy owulacyjne w ogóle nie zadziałały bo nie ujżałam 2 ciemnych kresek tylko przez 2 dni jasną. byc może powinnam je robic rano i wieczorem, ale wylane co ma być to będzie
Jeżeli teraz nie będę w ciąży to odpuszczam wszelkie sprawdzanie. I pójdę na żywioł.