Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ide zaraz spac wiec zostaja w domku na noc;-) co myslicie na temat macy tabletek ja kiedys mojemu kupiłam ale je brał w kratke teraz go przypilnuje z nimi bo dawno zaprzestał je bracLaski, czy Wy po seksie zostawiacie w sobie na długo spermę? Bo ja tak, żeby dać plemnikom większe szanse. Myje się później.
tez sie wycieram jak wylatuje ale to co ma w srodku zostac to i tak zostanie tylko nie ide kapieli brac bo sie wypłucze;-) ja jestem taka ze wole kapac sie z rana nawet w zimie bo spie pod gruba koldra taki zmarzluch ze mnie w nocy
trzymam mocno &&&&&&&&& a co do testu to dziewczyny na innym watku kiedys mówiły ze test może wyjsc nawet tydzien po spodziewanej @ bo to zalezy kiedy owu była mowia ze najlepiej to 14 dni po owu robic ja z matim zrobilam jeden wyszedł negatyw gdy mi sie spozniał 3 dni kolejny i juz ladne kreseczki takze &&&&&&&&&&&&&&&&&Witam!
Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @