Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do 18. Gadalam z szefowa i w tym tyg zamiast jeszcze 2 dni bede chyba siedziec do soboty czyli 3. A mi sieee tak nie chceeee...masakra.Karla, do której dziś siedzisz w sklepie Kochana?
Trzymam kciuki za noworoczne postanowienia. Ja przestalam je robic bo najzwyczajniej w swiecie nie potrafie ich dotrzymacmy co do piwa to wekendowo bo jezdze samochodem na tygodniu jak przestane palic to od razu kawa pojdzie w odstawke wlasnie mam w paczce ostatnia fajke wiec prosze trzymajcie kciukizreszta moj bedzie po poludniu kolo 17 a nie mam karty przy sobie wiec i tak nie kupie
ja sobie zrobilam postanowienia noworoczne jedno to dzidzius drugie rzucenie palenia no i praca
Ja w walentynki skoncze 25jeżeli mogę sie Was zapytać po ile latek Macie ?? ja w tym roku w sierpniu skończe 31 lat

Pytanie do dziewczyn, które są tak jak ja w drugiej fazie cyklu: czy lecą z Was takie gluty z pochwy? Ja mam totalną powódź! Jak nie rzadka wydzielina to gęsta. I tak na zmianę.