• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Monii u kilku moich znajomych sie sprawdzilo, u kilku nie ;) ja w to nie wierze. Ja bardziej wierze w to, ze w dniu owulacji i w okolicy tego dnia chlopak, kilka dni przed - dziewczyna. ..

Jest taka fajna stronka, gdzie wszystko jest pieknie pokazane. Na co, kiedy... za chwile odpale laptopa to wrzuce Wam link :) bo teraz z tel pisze. Jestem umowiona z mezem na meczyk na kompie, czekam tylko az Mlody zasnie ;)

Ja tez Ola wlasnie w to bardziej wierze

tez w to wierzyłam zawsze ale ojciec mojej przyjaciółki, który jest lekarzem rozwiał mi wszelkie wątpliwości. podobno lekarze śmieją się z tych teorii twierdzą, ze to na potrzeby magazynów dla pań, żeby mieli o czym pisać. a tak naprawde to tylko i wyłacznie przypadek i nie ma ani jednej metody zaplanowania płci :/

To juz sama nie wiem. .. ale akurat to sie prawie u wszystkich sprawdza. Nawet gin mojej przyjaciółki, ktora celowala w chlopca doradził, aby nie przytulala sie z mezem przed owulacja.

reklama
Andżelika gratuluję! Jak widać nie wolno utracić nadziei. Wczoraj koleżanka opowiadała mi, że jej rodzice 7 lat starali się o pierwsze dziecko a teraz mają 3 córki. A wiadomo, że kiedyś nie było tylu metod leczenia niepłodności o ile w ogóle ktoś to leczył.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry