• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kurcze, tez ostatnio przejrzalam ten watek o planowaniu plci. Dziewczyny dzialaly na podstawie testu owu... chcac trafic w dziewczynke. Jednak sa to stare posty i po suwaczkach widac, ze te planujace wlasnie dziewczynki maja synkow :-p choc faktycznie jesli ma sie zamiar w ogole zajsc w ciaze, nie patrzac na plec to te testy wydaja sie bardzo pomocne :tak: ja mam zamiar isc na zywiol w pierwszym cyklu i zobaczymy, plan juz mam hehe :-D poczynajac od pierwszego dnia po @ mam zamiar przytulac sie z mezem do 5-6 dnia, pozniej pauza.

Dobry bobry :)

hej dziewczynki dziekuje:-) za wsparcie myslalam ze mam z widy ale rano mialam straszne bole brzucha i nie czekalam z beta tylko do przychodni madziolina radzila od razu na bete hehe ale ten szok byl ze udalo ...dziewczeta co pytaly wyzej staralam od 2 latek dluga historia :laugh2:aha i co najwazniejsze mamy juz 8 tyg:confused2:i nic nie czulam :eek: zero objawow..:happy:

to dziwne że jesteś w 8 tyg ciąży a na teście ledwo widoczna 2 kreska

Mój maż dziś robił fasolke po bretońsku :D

A wakacje być może nad morzem

Lux <tuli> teraz może łatwiej będzie z testami owu :D

U mnie i syn i córcia w tym samym dc się poczęli.. Co więcej, jak chcieliśmy trafić w ovu na podstawie kalendarzyka to nic, a dopiero jak poszliśmy na żywioł to zaskoczyło.. Z tego wychodzi, że mam ovu później, choć cykle mam regularne..

Ostatnia edycja:
reklama
Ewel ani się obejrzysz a nam tu napiszesz, że mała już siedzi sama :) kurczę niedawno wyszła ze szpitala a już nabrała sił. Oby tak dalej. Dziękuję za buziaki i też je śle :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry