• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja tez miałam od zawsze nieregularne i byłam u gin i powiedział ze to normalne,poszłam do drugiego i mu wyjaśniłam ze mam takie i okropne bóle miesiączkowe łaziłam po ścianach i wyłam z bólu(ból przy @ mam gorszy niż miałam przy porodzie z synem) z pracy zawsze musiałam się zwalniac bo nie dawałam rady,dał mi anty na wyregulowanie i faktycznie pomogło cykle jak w zegarku co 25 dni a ,ze miałam @ niewiedziałam bóli zero to było piękne po roku odstawiłam i były co 34,od stycznia co 30dni i okropne bóle:-(

reklama
niema jak to pisanie prac kontrolnych,masakra:baffled:

a ja sobie postanowiłam ze jak się nieuda zajść to w maju ide do gina i powiem mu co i jak i może da na jakies badania albo cos...jakies wspomagacze heh,a ta luteina to komuś pomogła w zajściu w ciąże?chciałam poczytać na necie ale niemam zbytnio czasu,wróce z pracy to ogarne,zrobie jakiś obiad,zajrze do was i już jest po 19 a jeszcze kanapki zrobić do pracy chłopakom na kolacje i się wykapac cos obejrze i spac ..i niema kiedy posiedzieć i poczytać i jeszcze teraz mam kilka prac do napisania i zadań z matmy ale ktoś mi to rozwiąże ze znajomych bo ja z matmy to jestem ciemna jak tabaka w rowie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry