• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Bo my babeczki tak mamy ze poki nie staramy sie o dzidziusia to nie zastanawiamy i nie przygladamyn sie wielu faktom.No bo kurde masa dziewczyn ma nieregularne @ masa ma plamienia albo bardzo bolesne miesiaczki a poki sie nie starasz i ci nie wychodzi to nawet jak cos tam wspomnisz u lekarza to w zasadzie bez odzewu i nikt nam nie mowi ze pozniej moga byc problemy. Ja z moim synkiem to na zasadzie 1 przyszlo mi do glowy ze chce a 30 juz mialam potwierdzona cieze i zylam w blogim przeswiadczeniu ze jak zachce mi sie 2 dziecka to na tej samej zasadzie a tu klops.

reklama
Gaga ja w pierwsza ciążę zaszłam po 7-8 cyklach. Teraz zaczęłam 10 cykl. Ale ja jestem optymistka. Nie wiem czy przypadkiem to, że przytylam nie utrudnia mi zajścia. Coś tam chudne, ale ciężko mi to idzie.

Lux ja też jestem raczej optymistką ale chyba większym optymistą jest mój facet :) u mnie znowu na odwrót obawiam się że za dużo straciłam na wadze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry