• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Fabi u nas sie placi tylko za mundurek ,ksiazki sa za darmo ,nie wiem jak u was ale u nas leki tez sa za darmo ,co do aut nic mi nie mow my w ciagu prawie 10 lat zmienilismy juz 14 aut :-D

dokładnie Lux ja tutaj mam tylko pokój do sprzątania a nawet z nudów chciałabym więcej, szkoda gadać ale do kuchni nawet nie chodzimy a o gościach to już w ogóle możemy zapomnieć...

Fabimama no i chyba się posłucham i umówię na wizytę u gin na przyszły tydzień bo to już za długo trwa ostatnią @ miałam 7 stycznia a półtora tygodnia temu test negatywny tylko ja mam @ nieregularnie

Gaga to az tak zle macie z tesciowa ? gosci nie mozecie przyjmowac ? a dlaczego do kuchni nie chodzicie ,macie zabronione czy jak ?

Lux a jednak do pracki idziesz ,na ktora ?

Gaga gdy ja mieszkałam u tesciowej to ciągle walki były o gotowanie. Ona gotuje w kółko to samo, nudne itp. A jak ja chciałam zrobić coś innego to już było be. Aż sama przyszła i mówi: zrobisz krokiety lub coś tam? Zaraz reszta domowników z chęcią biegła na obiad :D

Lux, nie leń się, nie ładnie.

a u mnie temp od kilku dni 37, 36,8, 36,8, 36,9, 37,0 37,1 z podstawowej 36,6 i 36,5 a dziś 17dc. Od dwóch dni ogromny ból cyców i wilgotno w gaciach. No i Czuje jakby mnie macica bolała. Jestem jakieś 6 lub 7 dni po owu.
Nigdy wcześniej temp ok 37 tak szybko po przypuszczalnej owu nie miałam więc jest szansa że pęcherzyk sam pękł.
Teraz tak dla własnej ciekawości to interesujące objawy.
No bo w końcu ja jakby po tej operacji początkująca :baffled: wszystko na nowo, inaczej jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry