• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Choc znalazlam: Brązowe upławy w ciąży mogą być zarówno normalnym objawem implantacji zarodka (około dwa tygodnie od zapłodnienia i cztery od ostatniej miesiączki), jak i pierwszymobjawem poronienia. Pamiętajmy jednak, że jeśli brązowe krwawienie w ciąży jest bardzo skąpe i nie towarzyszą mu żadne inne niepokojące objawy, jest bardzo mało prawdopodobne, że dzieje się coś złego.

moja się też w tym miesiącu zaczęła zupełnie inaczej niż zwykle, może to wpływy Księżyca ;)
ale nie ma co gdybać, my Madziolina świrujemy bo to 1wszy cykl

Madziola nie chce byc wredna i pozbawiac cie nadziei jednak implantacja to raczej krew rozowa, brazowe plamienia to wg mnie poczatki @ tez tak czasem mam zanim sie rozkreci z 2 dni polamie na brazowo

Lady miala brazowe plamienia a ja normalne krwawienie 7 dniowe dlatego o ciazy dowiedzialam sie pozno ,takze nie ma reguly na to ;-)

wow Edytka serio? i tylko raz tak miałaś? a pozostałe ciąże już bez @?

Majdaczku na październiku 2015 jest Akatsuki z suwaczkiem 6 tyd 6dz ciąży, nie wiem czy sama kogoś wykreślasz z poczekalni czy czekasz aż się same "wypiszą" ;))
zaglądam czasami na pazdziernik, tam conajmniej 2 dziewczyny są w dwupaku :)

a ja właśnie 31dc miałam plamienia takie jak kawa z mlekiem a już wiedziałam że jestem w ciąży, po 2 dniach przeszły, za tydzień i za dwa tyg znowu takie plamienia przez jedną dobe, dlatego dostałam luteine i nospe, a okres sie juz nie pojawił i póki co mam z tym spokój.

reklama
wow Edytka serio? i tylko raz tak miałaś? a pozostałe ciąże już bez @?

Tak tylko w jednej ciazy tak mialam i to w ostatniej ,staralismy sie z mezem ale dostalam @ wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a ze brat do nas przyjechal w kolejnym cyklu sie nie staralismy kiedy w terminie nastepnej @ mialam plamienia cos mnie zaniepokoilo ,moja ciocia poradzila zrobic test ale ja wysmialam ...po kolejnych dniach w ktorych plamilam zrobilam test a tam dwie grube krechy az fioletowe haha i tak prawie w 3 miesiacu dowiedzialam sie o ciazy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry