• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
no to nieźle :D ale to i niebezpieczne bo różnych głupot można narobić jak się nie wie o dziecku, no chyba że się jest zapaloną staraczką ;))
Edytka a u Ciebie popatrz miałaś już dzieci a jednak jakoś inaczej się jeszcze kolejna ciąża zaczęła, niczego jednak nie można być pewnym :)

no to nieźle :D ale to i niebezpieczne bo różnych głupot można narobić jak się nie wie o dziecku, no chyba że się jest zapaloną staraczką ;))
Edytka a u Ciebie popatrz miałaś już dzieci a jednak jakoś inaczej się jeszcze kolejna ciąża zaczęła, niczego jednak nie można być pewnym :)

dokladnie ,ja niby mialam objawy bo jak bujalam sie na hustawce w parku mnie zemdlilo ,pozniej jak jechalismy na lotnisko odwiezc brata to mi sie niedobrze zrobilo ale myslalam ze to z glodu i jakos pelny brzuch mialam ale czlowiek sie nie spodziewal i dopiero jak sie dowiedzialam o ciazy zaczylam kojarzyc ze moj organizm dawal mi znaki :-)

Moge do Was dołączyć do listy szaraczek? 25 lat starania 4 lata mozna wpisać a @ ma nie przyjść 13/03
Dzisiaj dostałam od teściowej termometr owulacyjny z inf ze mam go używać heh no to zaczynam ale nie wiem czy jest sens w trakcie cyklu

Annam,

W trakcie cyklu to już raczej nie ma sensu mierzenie temperatury :)
Ale od kolejnego zacznij bo to całkiem przydatne jest.

Doczytałam, że ty tez po stratach :(
Przytulam Cie mocno [emoji8]

4 lata starań to bardzo długo. Wiesz jaka jest przyczyna niepowodzeń?

Madziolina,

Nie ma @ jest nadzieja wiec warto wierzyć. Jak widać po historiach tu wszystko może się zdarzyć :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ostatnia edycja:
Tak tylko w jednej ciazy tak mialam i to w ostatniej ,staralismy sie z mezem ale dostalam @ wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a ze brat do nas przyjechal w kolejnym cyklu sie nie staralismy kiedy w terminie nastepnej @ mialam plamienia cos mnie zaniepokoilo ,moja ciocia poradzila zrobic test ale ja wysmialam ...po kolejnych dniach w ktorych plamilam zrobilam test a tam dwie grube krechy az fioletowe haha i tak prawie w 3 miesiacu dowiedzialam sie o ciazy ;-)
Edyta niesamowite,moja mama miała pdobnie jak byla w ciazy z moja siostra,ostatnio znajoma dowiedziala sie o ciazy po 12 tyg i jest problem bo boi się ze becikowego jej nie dadzą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry