• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
cześć gaga, uśmiechnij się, jutro już marzec :) może warto żebyś zmieniła jednak avatarka, zaprogramuj swój umysł na sukces ;))) ja się tego cały czas uczę, że stajesz się tym czym są twoje myśli i że trzeba zawładnąć własnym umysłem i myśleniem- zanim one zawładną tobą
ale generalnie jestem typem pesymistycznym ;]

sama nie wiem już wstałam taka zrezygnowana, wszystko ostatnio jakieś do dupy już poważnie zaczynam się martwić czy nic mi nie ma a dopiero we wtorek będę dzwonić żeby się do gin umówić bo była na urlopie

to przez wampiry energetyczne które Cię otaczają, na szczęście to nie będzie trwało wiecznie, w końcu zmienisz otoczenie :)
a teraz się nie zamartwiaj, może we wtorek się okaże że wizyta będzie szybko i poznasz jakieś odpowiedzi albo przynajmniej coś się ruszy, może zrobisz jakieś badania itp.

mam nadzieję, że jak w we wtorek zadzwonię to wizyta na piątek już będzie ale po jej urlopie to nic nie wiadomo, na badania też mam nadzieję zresztą sama mi w maju powiedziała, że jak się będziemy dalej starać a nie wyjdzie żebym przyszła do niej z początkiem roku także nie ma na co czekać

Dziewczyny dzis 9 dc i nadal lekkie krwawienie mam.... w pn zapisze sie do gin i chyba bede musiała prywatnie bo na nfz pewnie usg dopochwowego mi nie zrobia bo ngy nie robili. Cycki strasznie bola....mam nadzieje ze nic sie niepokojacego w nch nie pojawiło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry