Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To:
GETRY jak JEANS nie nadruk PRZESZYCIA OKAZJA !!! (5096135201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
LEGGINSY BRYCZESY KIESZENIE ZAMSZ rozm. L - XL (4941926479) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POLSKIE LEGGINSY GETRY OCIEPLANE ZIMOWE DŁ XL/42 (5098504652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nie wiem co wybrać?

A ten wiesiołek jest w tabletkach czy do picia?

AniaCh - jeżeli masz owulacje mniej więcej w połowie cyklu i minęło od niej już 14 dni to poczekaj tak do około 18, 20 dni po owulacji i wtedy zrób test. Jak wyjdzie negatywny to na krew i wszystko się wyjaśni.
Być może to za wcześnie było na test. Jeżeli zaś byłaś przeziębiona, albo masz problemy z tarczycą takie spóźnienie się @ jest możliwe. Może jeżeli były też objawy na ciążę a ustają tzn że zarodek nie dał rady a hormon hcg nie był na tyle wysoki by test ciążowy to złapał.
Ja teraz tak miałam miesiąć temu że bete miałam wysoką a test negatywny. Ale ja Ganiałam do WC siku co chwile takie parcie na pęcherz było że nie dałam rady przytrzymać siuśków nawet dwie godziny.
U mnie - temperatura w dół więc po marzeniach. Na dniach @ przylezie i zaś kolejny cykl
Z drógiej strony może lepiej. Wyprowadzimy ...