• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam Wszystkie :*
nadrobić Was po dwóch dniach to nie małe wyzwanie ale udało się :)
więc w skrócie gratuluje wszystkim co się udało i duuuużo zdrówka życzę, bardzo się cieszę, że Wam się udało, bardzo mocno ściskam te co ich wredna @ dopadła oby marzec był owocniejszy :*
no i Lux brak mi słów do Twojej teściowej wyjątkowo wredne babsko ale to zło do niej kiedyś na pewno wróci i oczywiście trzymam kciuki za Twoją pracę

reklama
Ja jednak zamiast wiesiolka siemie lniane bede pila 3 razy dziennie i duzo wody. Zobaczymy :-)
Maz teraz od czw do ndz jedzie z kolegami na narty i juz mu zapowiedzialam, ze jak wroci to ma byc wypoczety i gotowy!

Ja jednak zamiast wiesiolka siemie lniane bede pila 3 razy dziennie i duzo wody. Zobaczymy :-)
Maz teraz od czw do ndz jedzie z kolegami na narty i juz mu zapowiedzialam, ze jak wroci to ma byc wypoczety i gotowy!

a gdzie doklanie jada ? Swoja droga lubie jezdzic na nartach ale od nart i sniegu wole ciepla plaze i morze :-p

Ja dzis na obiad gotuje flaki ,a wy co gotujecie ?

ide dzis na 17 do lekarz i zobaczymy co mi powie na ten mój dłuuugi okres. Brzuch tak mnie boli ze zaraz w pracy nie wysiedze jeszcze 3,5 h i czuje jakbym dostała krwotoku a nie okres tyyyle leci...

ide dzis na 17 do lekarz i zobaczymy co mi powie na ten mój dłuuugi okres. Brzuch tak mnie boli ze zaraz w pracy nie wysiedze jeszcze 3,5 h i czuje jakbym dostała krwotoku a nie okres tyyyle leci...

Kotek martwie sie bo to nie normalne :no: zaraz po wizycie daj nam znac co lekarz powiedzial ,a nie mozesz sie zwolnic wczesniej ?

Mnie ostatnio jakieś strachy dopadły, że mogę urodzić chore dziecko :-( wiadomo, wiek i w ogóle :-(

Mam podobnie i czasami mysle czy nie kusze losu po raz czwarty ale nie mam na to wplywu ...nawet jak urodze chore dziecko to i tak bedzie moj najwiekszy najkochanszy skarb ;-)

oczywiscie dam znac, nie moge zie zwolnic bo koncze rozliczac jedna firme dzisiaj wiec nie da rady, musze jakos przezyc.

szkoda :-( nawet sobie nie wyobrazam jak musisz sie meczyc :confused:

reklama
Dobra, chybieram sie do miasta.

Chyba machne nam fotoksike

Ja się od rana zastanawiałam czemu on tyle błędów pisze ten laptop paskudny a tu mąż wczoraj na klawiature niemiecką przestawił i zapomniał zmienić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry