• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie dziewczyny musze sie z wami podzielic informacja bo mnie to dosc zaskoczylo natknelam sie na opinie ze test owu moze wykryc wczesna ciaze, ponizej cytat
test owulacyjny wykrywa hormon LH odpowiedzialny za owulację , ale niezwykle podobny jest chemicznie do hormonu HCG .Krzyżuje się z nim na poziomie 10mIU stąd w dniach powszechnie uznawanych za niepłodne a w przypadku ciąży ten test da wynik dodatni.
Jednak musi być to typowy wynik owulacji, mianowicie kreska testowa musi być co najmniej taka sama albo mocniejsza od kontrolnej.
Dla mnie to troche szok

Zuzka ja o tym czytałam i słyszałam. Dziewczyny na of pisały nawet ze um się sprawdziło. Mnie nie. Jakieś dwa cykle temu zrobiłam dwa dni przed @ o był pozytywny test owu a @ przyszła :) wiec może czasem się sprawdza.

Mogę być spokojna o pracę. Nie stracę jej! Dzisiejszy test owu sprzed chwili negatywny. Zgłupiałam-tamte blade, ten niegatyw. No nic będę robić dalej. Nie wiem czy będą starania, ale chce sprawdzić kiedy będzie teraz owu.

Dzień w pracy był koszmarny. Patrycje waliło konkretnie. Gdy wrócił tata to wpadła w jakaś furie i kopnela stół wylewając picie. Nie mogliśmy jej uspokoić. No i naklamala, że ją uderzyłam. Ręce opadają. Nie wiem co z tym dzieckiem się dzieje.

Hej laski ;)

Lux co słychać? Staranka juz w trakcie?

Julka trzeba działać, ciesz się za badania dobre.

Kami zniknelas z kakao. Tak bardzo mi przykro skarbie. Nigdy się tak nam nie zalilas na niego, jak wyszła ciąża mówiłaś ze nie zadowolony był. Ale potem badania i to wszystko, myślałam że się ułożylo. Nie przejmuj się nim, za tęskni za Tobą i Jagoda:-* tule Cie mocno!!!!!! Gratuluję pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry