• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux dokładnie a tez mi nie powiedział ile mam czekać jakby jednak nie przychodziła

a może jednak to ciąża? mojej sąsiadce spóźniała się @ o kilka dni, zrobiła testy, negatywne wszystkie wyszły. Była u lekarza który nic nie zobaczył, po jakimś czasie znowu poszła i się okazało że to 10 tydzień ciąży... może idź jeszcze raz do lekarza...

kazał mi zadzwonić umówić wizytę jak zrobię krew i odbiorę wyniki. Robiąc mi usg był pewny że jestem przed okresem bo tak macica wyglądała i mówił że przyjdzie nie długo tylko ile u niego to niedługo :(

nie byłam, zobaczę o której mój dziś z pracy wróci to może podjedzie ze mną do apteki a jak nic mi nie dadzą a nie przyjdzie to po niedzieli wybiorę się chyba do gina nawet mam w przychodni ten termin na 17 bo go nie odwołałam po wizycie u prywatnego a po co płacić za wizytę jak chce coś tylko na @

reklama
Enej jak nie mozesz sie zwolnic z pracy to po pracy zglos sie do lekarza ,ja krwawilam w ciazy a dziecko zdrowe ,nie zawsze plamienie oznacza najgorsze w terminie @ czasami sie plami ,badz dobrej mysli ;-)

Gaga biedna ty nasza ,dziwne ze jeszcze @ nie przyszla ...ja tez znam przypadki co dopiero test wyszedl pozytywny ok 8 tyg ciazy

u nas dzisiaj pogoda do du...py deszczowo i sennie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry