Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja się na tym nie znam ale on widział, że @ tuz tuż i może dlatego nawet mi to pokazywał i tłumaczył że macica tak jakoś wygląda i że się zbiera do @ mówił, że może nie przychodzić przez niska wagęGaga a mnie dziwi, że on Ci na wywołanie nic nie dał.
Edyta test ok 8 tyg ok ale lekarz na usg to by chyba widziałmasakra zamiast się starać z Wami to muszę czekać na @
![]()

Edyta test ok 8 tyg ok ale lekarz na usg to by chyba widziałmasakra zamiast się starać z Wami to muszę czekać na @
![]()
Pani na SORze powiedziała że za wcześnie na cokolwiek i kazała iść do ginekologa. A jakby się pojawiła krew lub większe plamienia to na ostry dyżur. Zapisałam się na jutro rano do kliniki
ja mam nieregularne cykle ostatnią @ miałam 7 stycznia a u gina byłam 4 marcaGaga za wczesnie tez nic nie zauwazy ,ile jestes po terminie ?
Wiadomo cos o Enej czy pojechala do szpitala ?