Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W niedzielę wyprawiam Tomkowi imieniny. I jeśli teściowa nie przyjdzie to przysięgam, że źle skończy. Rok temu na moje nie przyszła. Bo niby Rafała się wstydzi przed moimi rodzicami! A oni przecież wiedzą, że on upośledzony jest.

Plamienia są delikatne. Brzuch boli trochę jak okres. Pani kazała brać nospe i iść do giną. Ale mdli mnie co jakiś czas. Wiec tłumaczę sobie że niema co szaleć i robić afery. Zapisałam się na jutro rano. Pani na SORze powiedziała ze szpital i tak by mi nie wystawił l4. Może to zrobić tylko lekarz regionalny. A jak nie to iść do internisty i on ewentualnie wystawi.
No ja okres powinnam była dostać 5dni temu. A gin mówi ze dopiero jak się okres 2 tyg spozni to mogę szaleć; )
Kasik tylko we wtorek mam wizytę w przychodni na nfz i tam nawet usg mi nie zrobiąGaga ja bym na Twoim miejscu jednak zaczekala na wizytę skoro to kuz we wtorek. A moze jednak lekarz czegoś istotnego ma usg nie spostrzegł?
Kasik tylko we wtorek mam wizytę w przychodni na nfz i tam nawet usg mi nie zrobiąmasakra