• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Enej ja w tamtym roku 11 marca dostałam okres 16 i 17 kwietnia miałam pozytywy 18 wizyta u gin a 1 maja zgłosiłam się do szpitala z plamieniami i od razu mnie przyjęli

Kobietki... jestem nieprzytomna..... grgawki i 40 stopni goracxki.... masakra bylam u lekarza i pani stwierdzila grype... chciala dac antybiotyk wiec jej mowie ze jestesmy w trakcie staran... o bobo ze miesiacke powinnam dostac miedzy 10 a 15 marca.. a tu nic. test w domu robilaam w cwartek i niegatywny. A ona do mnie e zapisze mi antybiotyk ale slaby ... kurcze myslalam ze mi zrobi badanie krwi... a tu nic.. boje sie brac ten antybiotyk... bo na uloltce pisze ze kobiety w ciazy go brac nie powinny... a to mam polopiryne... w srodku napisane ze kobieta w ciay w III trymestre nie moze go brac... nic o wczesniejszych .. podobno przez pierwsze 2-3 tygodnie i tak do dzidzi nic nie dochodzi to prawda ??

Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak.. :p

Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/

Edyta jeśli ona się nie zjawi to moim rodzicom i Tomkowi będzie bardzo przykro. Wiem jak było rok temu ;( że też matka tak synowi potrafi zrobić na złość

To w takim razie mam nadzieje ze sie zjawi i nie narobi wstydu ;-)

Fabi to cie zlapalo :dry: ja mysle ze na poczatku nie zaszkodzi fasolce ,tym bardzieje ze jak mowisz przepisala slaby ,ale jak zrobisz testa i wyjda kreseczki to bym go od razu dstawila :tak: u mnie narazie tylko katar i oslabienie ,a maz dzwonil i mowi ze chce zrobic romantyczny wieczor ,tylko juz mu zapowiedzialam ze bez przytulanek bo nie mam na nie sily :zawstydzona/y:

Luxi- nie, zazdroszczę sytuacji :( oby jednak wszystko przebiegło pomyślnie i by teściowa nie wyskoczyła z jakimś "super" pomysłem.
Fabimama- zdrówka życzę! Ale jakieś choróbska na wątku panują :(
Gaga- zwykle na wywołanie okresu lekarz zaleca progesteron. Oby Ci na wizycie coś przepisał.

Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak.. :p

Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/

wybacz ale jak przeczytalam o tym ze prawie orla bys zaliczyla to monitor oplulam :-D

reklama
Hej dziewczyny :)

Dziś zakręcony dzień. Juz po pracy jestem i mam teraz troszkę czasu wiec zaglądam. Mój Lukasz truje mi o ślubie cywilnym, chce go wziąść przed urodzeniem drugiego szkraba. Dziś ma wolne wiec trochę się nasluchalam z rana. Ale narazie sama nie wiem czy tego chce.

Ewel,

Kciuki za betę.

Enej,

Dziwny szpital, ale oby było dobrze. I może zamiast na sor trzeba było iść na położniczo-ginekologiczną izbę przyjęć. I nas na sorze tez by nic nie zrobili.

Malinka,

Zdrówka dla córci :)

Fabi,

Niech grypa szybko odpuści :tak:

Edyta,

I jak studiowanie mojego wykresu idzie?;)

Nie pamiętam już co dalej :( Miłego piątku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry