Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edyta jeśli ona się nie zjawi to moim rodzicom i Tomkowi będzie bardzo przykro. Wiem jak było rok temu ;( że też matka tak synowi potrafi zrobić na złość
ja mysle ze na poczatku nie zaszkodzi fasolce ,tym bardzieje ze jak mowisz przepisala slaby ,ale jak zrobisz testa i wyjda kreseczki to bym go od razu dstawila
u mnie narazie tylko katar i oslabienie ,a maz dzwonil i mowi ze chce zrobic romantyczny wieczor ,tylko juz mu zapowiedzialam ze bez przytulanek bo nie mam na nie sily 
Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak..
Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/