reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove a ja też mam do ciebie pytanie z serii medyczne, bo ty jesteś chodząc encyklopedia ;-)
Zauważyłam ze teraz w ciazy bardzo się poce. Czy to może być od tarczycy? Tsh w grudniu miałam 2,46 t3 i t4 tez w normie i nigdy nie brałam leków na tarczyce. Może przesadzam, ale trochę mnie to zaniepokoilo

reklama
A co to za ciacho?
Daj przepis :*

Kasik co do tego ciasta to pieczesz ciemny biszkopt i przecinasz go na pół
jedną galaretkę wiśniową rozpuszczasz w szklance wody, a tężejącą mieszasz z jednym dżemem wiśniowym i rozsmarowujesz na biszkopcie (jak za rzadkie to możesz poczekać żeby bardziej stężało)
wstawiasz to do lodówki
później ubijasz śmietanę kremówkę 30% dodajesz 3 śmietan fiksy i jeszcze chwile ubijasz i to delikatnie rozsmarowujesz na masa wiśniową
przykrywasz drugim biszkoptem posypujesz cukrem pudrem i gotowe :)

Agnes ja mam teraz 26wizyte wiec pewnie wtedy, lekarz nic nie mowil ale on generalnie nic nie mowi wiec zmieniam wlasnie lekarza, tzn gabinet ten sam tam jest moja karta itp tylko lekarzq zmieniam bo tamten nie pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic, no i teraz mam wizyty kolejne ustalane w karcie ciazy ale jestem dziwnie spookojna o wszystko, jakos czuje ze jest ok, moze dlatego ze male daje mi popalic, czasem wymioty, czasem mdlisci, ciagla sennosc no i apetyt nareszcie jakis mam:-) zero stresu zwiazanego z ciaza, porodem itp

reklama
A ja sobie zrobilam test owu i nadal blada kreska, a dzis 15dc z 30... I nie wiem sama... Czy ja owu nie mam, czy dopiero bedzie... Eh jutro tez zrobie, bo niby wg kalendarzyka powinna byc w poniedzialek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry