reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A ja mam dzien jak z du..... Moje dziecko mnie zarazilo i mam zatkany nos boli mnie gardlo i mam 38 goraczki
Do tego wczoraj z Pec-u szukali cieknacej rury u mnie w piwnicy ale nie znalezli i przyszli dzisiaj zeby mi zakomunikowac ze cieknie gdzies w rurach zakopanych dostarczajacych cieplo na posesje ale ze oni nie maja tego na wykresie wiec musze sama doszukac sie usterki we wlasnym zakresie i do czasu naprawy odcinaja mi ogrzewanie domu problem polega na tym ze ta rura jak sie okazalo biegnie pod ulica i chodnikami kawal drogi i nigy 50 lat temu tej rury nie kladl pec tulko bylo ciagniete prywatnie wiec mam rozkopac pol osiedla na wlasny koszt , wiec wypowiadam im umowe i musze kupic wlasny piec grzewczy kurw..........a raz ze to cholera sa spore koszta ale o niebo mniejsze niz rozkopanie ulic to jeszcze teraz jest zimno a ja zostaje bez ogrzewania bo przeciez pieca nie podepna mi w ciagu kilku dni normalnie ten kraj to syf i nic wiecej

To sie wygadalam ale tego mi bylo trzeba

Ej oni kaza mi naprawiac rury poza moja posesja bo nie maja ich na wykresie a kto im udowodni ze 50 lat temu to oni kladli.
Serio to jest paranoja, juz byl facet od pieca ale teraz musze w tydzien wyczarowac 6000zl a ja pol roku temu wzielam kredyt i wymienilismy dach wiec serio nic tylko siedziec i plakac i jak w tym kraju ma byc dobrze jak te ogromne firmy z szarym czlowieczkiem robia co chca

Znajduja sie na terenie miasta problem polega na tym ze miasto mowi ze im nic do ogrzewania pec mowi ze te 50 lat temu to nie oni podpinali rury z rozdzielni bo nie maja tego na jakims wyrysie wiec oni nie beda rozkopywali ulicy bo to nie ich wury. Powiedzieli mi "a jak kaloryfer ma pani uszkodzony to tez pani pec kosztami obciazy ? Te rury to takie powiedzmy przedluzenie kaloryfera" wiec oni odninaja ogrzewanie az tego nie naprawie albo mam z nimi rozwiazac umowe i kupic sobie piec a co lepsze walcze z nimi o rozwiazanie u owy w trybie natychmiastowym bo oni chca mimo odlaczenia mi ciepla dac 3 miesieczny okres wypowiedzenia umowy i ja przez ten czas mam im placic abonament no smiechu warte. Dziewczyny oni sa smieszni jak mysla ze ja to naprawie te rury siagna sie pod ulica przez chodznik i pod betonowymi chjodnikami w parku az do rozdzielni . normalnie czegios mozna dostac ale cos takiego to tylko w Polsce

Claudia nasz kraj to paranoja :/ ja juz tak bardzo chce dostać @@!!! Piersi mnie cholernie bola, czuje ze woda mi się w organizmie zatrzymuje, mam depresyjne nastawienie, mam już dość ! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry