reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel trzymam kciuki za wizyte :)

A przy okazji ja tez po prosze o kciuki.. tez ide dzisiaj na usg o 19:00, ale trochę w innym charakterze :p nie tak przyjemnym jak ciąża.. ale niestety koniecznym.

Przerazajace i nie do pomyslenia ze cos takiego moglo sie stac
Moj maz byl przy wszystkich porodach ale pepowiny ani razu nie przecinal nie chcial
mój też nie przecinał pepoiwny:no:

dziewczyny ja właśnie przepłakałam godzinę bo mój mąż mi zadzwonił że był u lekarza z kręgosłupem i czeka w poczekalni na rtg. Zasypałam go smsami żeby tego nie robił (bo to hamuje spermatogenezę a i część lekarzy zabrania przez 3 mce starań bo nie wiadomo czy to nie powoduje mutacji w dna w plemnikach). Odpisał mi że już zrobił prześwietlenie, a za chwilę że to prima aprilis. Ale ja dalej nie wiem. Jeśli to żart to bardzo kiepski, zażartował sobie z najważniejszej dla mnie rzeczy :((( jestem załamana
no faktycznie, żart trochę nie trafiony ale uwierz faceci mają inne poczucie humoru, pewnie myślał że w ten sposób pokaże Ci że jemu też zależy na dzidzi i myśli o tym, nawet żart wymyślił na ten temat, wiec spójrz na to z tej strony i postaraj się nie krzyczeć na męża;D:D

Ale mam dzisiaj nerwy!!!!! Właśnie dostałam zamówioną lalkę dla córki i nie działa!!!!! wrrrr wkurzyli mnie!!!
Ewel Kciuki za piękne serduszko &&&&&
Kami Faktycznie lepiej że teraz sie dowiedziałaś, zawsze to mniej stresu dla Was :)
oje, fatalnie, ale dobrze że sprawa wyjaśniona:tak::tak:
Ja właśnie też dziś z rana skompletowalam prezent dla córki [emoji3]

Zamówiłam jej bezrekawnik, zestaw czapka+chusta i takie trampko adidaski. A mój Ł kupił jej pociąg z lego duplo [emoji6]

Jestem zadowolona i mam nadzieje, ze Gucia tez będzie [emoji6]
czemu szykujecie prezenty??

Nie wierzę!!!! Laski jestem w ciąży!!!

mój wczoraj szy okres trwał półdnia i był bardzo skapy.zrobiłam rano test i sa dwie krechyyyy lece jutro do lekarza bo nie wiem skąd to krawienie....

Jeny jak sie ciesze nie macie pojecia,,a i to nie jeet prima aprilis :)
super gratulacje:)
Ewel trzymam kciuki za wizyte :)

A przy okazji ja tez po prosze o kciuki.. tez ide dzisiaj na usg o 19:00, ale trochę w innym charakterze :p nie tak przyjemnym jak ciąża.. ale niestety koniecznym.
kciuki zaciśnięte, a co się dzieje:(?

...
od rana borykałam się z popsutym autem ,córka nie poszła do przedszkola a miała zaprosić dzieciaki na swoej urodziny, ja przemarzłam cały dzień załatwiałam srawy.....

.........

troszę wam zazdroszczę dziewczynki tego testowania,
no ja dziś już czuje że @ się zbliża, nawet nerwowa jestem że bez kija nie podchodź;P

Julita,

Po pierwsze w niedziele moja córa ma drugie urodziny, po drugie chodzi zajączek wielkanocny [emoji6]

Ewel,

Trzymam kciukasy za wizytę. Pisz szybko po [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry