julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Kotek super gratulacje
Mam dzis pecha
((....wrrr
Mam dzis pecha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój też nie przecinał pepoiwnyPrzerazajace i nie do pomyslenia ze cos takiego moglo sie stac
Moj maz byl przy wszystkich porodach ale pepowiny ani razu nie przecinal nie chcial
no faktycznie, żart trochę nie trafiony ale uwierz faceci mają inne poczucie humoru, pewnie myślał że w ten sposób pokaże Ci że jemu też zależy na dzidzi i myśli o tym, nawet żart wymyślił na ten temat, wiec spójrz na to z tej strony i postaraj się nie krzyczeć na męża;Ddziewczyny ja właśnie przepłakałam godzinę bo mój mąż mi zadzwonił że był u lekarza z kręgosłupem i czeka w poczekalni na rtg. Zasypałam go smsami żeby tego nie robił (bo to hamuje spermatogenezę a i część lekarzy zabrania przez 3 mce starań bo nie wiadomo czy to nie powoduje mutacji w dna w plemnikach). Odpisał mi że już zrobił prześwietlenie, a za chwilę że to prima aprilis. Ale ja dalej nie wiem. Jeśli to żart to bardzo kiepski, zażartował sobie z najważniejszej dla mnie rzeczy(( jestem załamana
oje, fatalnie, ale dobrze że sprawa wyjaśnionaAle mam dzisiaj nerwy!!!!! Właśnie dostałam zamówioną lalkę dla córki i nie działa!!!!! wrrrr wkurzyli mnie!!!
Ewel Kciuki za piękne serduszko &&&&&
Kami Faktycznie lepiej że teraz sie dowiedziałaś, zawsze to mniej stresu dla Was![]()

czemu szykujecie prezenty??Ja właśnie też dziś z rana skompletowalam prezent dla córki [emoji3]
Zamówiłam jej bezrekawnik, zestaw czapka+chusta i takie trampko adidaski. A mój Ł kupił jej pociąg z lego duplo [emoji6]
Jestem zadowolona i mam nadzieje, ze Gucia tez będzie [emoji6]
super gratulacjeNie wierzę!!!! Laski jestem w ciąży!!!
mój wczoraj szy okres trwał półdnia i był bardzo skapy.zrobiłam rano test i sa dwie krechyyyy lece jutro do lekarza bo nie wiem skąd to krawienie....
Jeny jak sie ciesze nie macie pojecia,,a i to nie jeet prima aprilis![]()
kciuki zaciśnięte, a co się dziejeEwel trzymam kciuki za wizyte
A przy okazji ja tez po prosze o kciuki.. tez ide dzisiaj na usg o 19:00, ale trochę w innym charakterzenie tak przyjemnym jak ciąża.. ale niestety koniecznym.