kasik90
Fanka BB :)
dla nej dziecko to zabawka-nawet jej mama nieraz mowi, ze Edzia powinna do psychologa isc, bo nie jest normalne jej zachowanie, nie wiem, co z nia jest nie tak...
To zapraszam do mnie do poradni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dla nej dziecko to zabawka-nawet jej mama nieraz mowi, ze Edzia powinna do psychologa isc, bo nie jest normalne jej zachowanie, nie wiem, co z nia jest nie tak...
ona chyba nie dojrzala do bycia dorosla, ta kobieta nawet kanapki nie potrafi zrobic porzadnej o gotowaniu juz nie wspomne, ona NIC nie potrafi...To zapraszam do mnie do poradnimoze nie dojrzała do bycia matka?
ona chyba nie dojrzala do bycia dorosla, ta kobieta nawet kanapki nie potrafi zrobic porzadnej o gotowaniu juz nie wspomne, ona NIC nie potrafi...
dzieko dlugi czas mowilo mamo do babci-to jest najlepszeTo moze dobrze ze ma oparcie w matce.. bo nie wiadomo co by sie stalo z tym dzieckiem jak ona taka nieporadna życiowo..

a ja ma na jutro termin i cichosza z objawami
Kasik moja szwagierka gdy widzi noworodka to az sie trzesie, zaczyna piszczec, tylko patrzec az po nogach zacznie jej leciec z podniecenia...brak slow, gdy urodzila swoja corke, to jak lalke ja traktowala-poki byla grzeczna to ah ah sliczna corcia, a gdy trzeba bylo nakarmic, przewinac lu nie daj Boze plakala to bylo wolanie babci, ze "ma wziac tego bachora"-doslownie tak mowila, gdyby tesciowa jej nie powiedziala, ze ma wyjsc z wozkiem to by dziecko powietrza nie dostalo...
dzieko dlugi czas mowilo mamo do babci-to jest najlepsze![]()
pracuje gdy mala miala 3 miesiące to poszla do pracy-uwaga zastepca kierownika jest w sklepie a nic nie umie i chce sie odwolac z tej funkcji, bo nie daje radyBardzo niepoważna i niedojrzala dziewczyna.. a pracuje chociaż?
czekanie jest najgorsze, uciekam papapaNo i oby objawy sie nie pojawiły.. bynajmniej nie na @!