reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamkaz niepotrzebnie czujesz wyrzuty sumienia.. to bolesny dla Ciebie temat i silniejszy od Ciebie.. najważniejsze ze przy siostrze nie wybuchnelas tylko jej pogratulowas :) takze nie miej sobie za zle tylko spróbuj sie pogodzić z jej ciążą.

Hej dziewczynki. Pije kawkę i życzę wam miłego dnia.
Kamkaz myślę że nie powinnaś mieć wyrzutów z tego powodu. To normalne że jest ci przykro. Myślę że z czasem będzie ci łatwiej na to patrzeć i będziesz się cieszyć z ciąży siostry. Każdy z nas ma uczucia i czasem bardzo sprzeczne. A jeszcze po takich przejściach.

Trzymam kciuki za oczekujące na @ oby jej nie było a testy pokazały II :)

Kamkaz- przeżyłaś stratę, po której niejedna kobieta totalnie by sie załamała i nie podniosła, Tobie sie udało, ale daj sobie wewnętrzne pozwolenie na takie uczucia! To normalne i nie powinnaś sie przed tym bronić!

Dzień dobry ;-) jestem nienormalna i zrobiłam dziś test, wyszedł bardzo delikatny bladzioch, kazałam mojemu zobaczyć jak pojechałam do pracy, ściemniając, że od razu go odłożyłam i nawet nie popatrzyłam (dobrze wiedziałam, że jest tam ta linia, ale, że mój mężczyzna jest bardzo obiektywny nie chciałam mu nic mówić, że go widziałam tylko chciałam żeby sam ocenił) i napisał mi, że jest bardzo delikatna różowa linia..także 5 bladzioch w moim życiu... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry