reklama

Staraczki 2015 : )

Jeanne85 witaj i rozgość się u nas.

Karla nie stresuj się aż tak bardzo przez PCOS. Też mam stwierdzone i inofolic piję cały czas. Wierzę że uda Ci się napewno niedługo zaciążyć i będziesz szczęśliwą mamą. Cały czas trzymam kciuki&&&

Dziekuje i ja trzymam za ciebie kciuki:)
Dobranoc

reklama
To naprawde malo ;-*
Ja za dwójkę dzieci mam też 700zł. I to w mieście. Ale dobre i to :)

Tylko, że u mnie np teraz będę miała sporo wolnego, a wypłatę i tak dostane 700zl bo to nie z mojej winy. Rodzice dzieci są bardzo wporzadku :)

Długo już u nich nie popracuje bo tak liczę do maks końca sierpnia. A w Czerwcu nie będzie mnie przez 10dni bo urlop tak więc już niewiele zostało i oni powoli rozglądają się za opiekunka na stałe bo tak naprawdę wcale o taką co się będzie chciała dwójka dzieci zajmować i to w systemie zmianowym nie jest łatwo :no:
Witajcie :)

Czy mogę do Was dołączyć? 3 dni temu zaczął mi się cykl i zaczynamy staranka :) Mam już 4 letniego synka, przydałaby się jeszcze córeczka :)
Witaj i powodzenia :)

Karla,

Najważniejsze, że już diagnoza jest. Trzymamy kciuki &&&&

Witajcie :)

Czy mogę do Was dołączyć? 3 dni temu zaczął mi się cykl i zaczynamy staranka :) Mam już 4 letniego synka, przydałaby się jeszcze córeczka :)

Witaj;)

Tylko, że u mnie np teraz będę miała sporo wolnego, a wypłatę i tak dostane 700zl bo to nie z mojej winy. Rodzice dzieci są bardzo wporzadku :)

Długo już u nich nie popracuje bo tak liczę do maks końca sierpnia. A w Czerwcu nie będzie mnie przez 10dni bo urlop tak więc już niewiele zostało i oni powoli rozglądają się za opiekunka na stałe bo tak naprawdę wcale o taką co się będzie chciała dwójka dzieci zajmować i to w systemie zmianowym nie jest łatwo :no:

Karla,

No przy takiej stawce to będzie trudno na pewno

Kami u nas w miejscowosci obok kolezanka jako niania zarabia 1500zl po8h przez 5 dni pracuje ale jej pracodawczyni jest sedzina :-P
O no to pięknie!

U nas w Toruniu może podobnie by się wyciagnelo, ale nie wiem :)

Za to u mnie to tak maks 900zl, a i do tego trzeba mieć szczęście. Bo jednak w większości wypadków dzieciakami zajmują się kobitki na emeryturze/rencie . Pracodawca da im 500zł i one szczęśliwe bo mogą dorobić, a te młode nie mają szans. Bo za 500zł nie przeżyje, a i godziny jak na normalnym etacie musi tu wypracować wiec to totalnie nie opłacalne.

hej baby, bylismy w miescie, na obiad zrobilam jajka sadzone, po ktorych umieram, kupilam truskawki i zrobilam galaretke z truskawkami i bita smietana :-) dzis w koncu bedziemy walczyc z ogrodkiem

Karla,

ja mimo wolnego tez mam stala stawke :-)

reklama
cześć dziewczyny długo mnie tu nie było :) ale podczytywałam was :) wpadłam was poinformować ze PCOS to nie wyrok sama to mam i to bardzo zaawansowane i..... się udało :D piłam inofem przez 3 miesiące w tym cyklu brałam CLO i udało się ! w poniedziałek zrobiłam test pozytywny :) jest podejrzenie że będą bliźniaki i idę potwierdzić w poniedziałek i czy wszystko jest ok :) także nie poddawajcie się i walczcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry