• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

EM oj kochana daj sie namówić :-P twój nick kojarze z innych wateczkow

Pysia bedzie bral tydz urlopu bo planujemy gdzies lecieć ,to moze go namówie przyd wylotem na badanka ,i tak urlop ma nie płatny ;-)

reklama
Edyta z jakich ?:) ostatnio jak zdecydowałam ske z mezem po 6 min to po 3 mu oddałam ale to było na parkingu pod Ch w Poznaniu jeszcze zżyli jakiej 2-3 lata temu ;) tak mna wytrzeslo, wole na hali, a dzis jedziemy tez ma parking a ja wiersz robie za dobra zonę ;)

O to moze Wam sie uda na urlopie u nas sie tak udało z pierwsza ciaza ;)

Ale dziś jest gorąco. Dzwoniła rano moja mama i mówi, że robi urodzinowego grilla - ur ma 14 czerwca, ale 13 jedzie juz do De wiec robi wczrsniej. I teraz nie wiem czy jechać czy siedzieć w domu?! Ja juz niby gorączki nie mam, gardło praktycznie nie boli tylko ten kaszel, u Guci to wogole poprawa diametralna. Tylko apetytu jeszcze dziecko nie odzyskalo. Z jednej strony bym pojechała bo juz mam dość tej chałupy... Z drugiej się boję :/i tak od 10 myślę co mam zrobić...

Kami jak czujecie sie dobrze to ja bym pojechała ,zawsze możecie wrócić ale siedziec cały dzień w domu to oszalec mozna tym bardziej ze macie piekna pogodę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry