• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel,

Oj tak idzie się wykończyć. Ja to i tak staram się na spokojnie do tego podchodzić bo juz jedna ciążę przeszłam to wiem jak to wygląda. Ale teraz stale mi się przypomina, że z Gucią trafiłam do szpitala w 23tc przez skracająca się szyjkę i skurcze. A tu też zaczyna mnie łapać. Narazie tylko wieczorami, ale już jest. Ostatnio miałam piękna szyjkę bo między 35-36mm, od początku ciąży taka mam. Zobaczymy teraz.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

A jak sie rozwiera szyjka.to jakie sa objawy? Mnie od poczatku cisnie tak w pochwie jak by rozpieralo cos tam i mowilam doktorce ale ciagle mowi ze tam nic sie nie dzieje ze moze byc ucisk rozciagnie sie i tak czuje po prostu.

Ewel,

Mi jak zrobiło się rozwarcia na jeden palec to czułam dzidzie wtedy bardzo nisko. No dosłownie jakby mi dzieciak między nogami wisiał. I właśnie wtedy na wizycie okazało się, że jest rozwarcie i skraca się szyjka wiec szpital. A tam mnie trzy dni potrzymali, dali kroplowki. Rozwarcie się ładnie cofnelo, ale szyjka została skrócona wiec zapisali duża dawkę magnezu + nospe i leżeć, leżeć, leżeć :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry