• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Paula,

Witaj! :)

Przylaczaj się prwnie. Podaj datę @, wiek lata skończone to Majdaczek umieści Cie na liście.

Napisz tez coś o sobie:)

Pozdrawiam!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove przeciez ! Czytałam i tym nie wiem dlaczego zapomniałam :/ oby sie potwierzilo to bedziesz miec 3 księżniczki w domu ;)
A moge zapytac niedyskretnie , mialas jakos wspomagana owu ze bliźniaczki czy genetycznie ?:)
Nikodem tak ;) dziadkowie twierdza ibaczej - złe in sie kojarzy ;)

Paula witaj :)

O to do uzupełnienia listy podam tez swoje dane ;) @ nie podam bo oatatnia przed ciaza a nowej dalej brak. Ale stara dupa juz jestem bo 31 skończyłam w maju;) śmieje sie bo mam męża rok młodszego i śmiejemy sie do wszystkich ze ja w wieku męża przeciez czyli dwa razy 18 +12 lat doświadczenia przechodziłam ;) swoja droga 18 pamietam jakby to było wczoraj a to juz tyle lat...

Emka,

Nie w rodzinie żadnej ze stron nie było bliźniąt. Zajście w ciążę tez nie było wspomagane. Brałam jedynie luteine.

A to już moja druga ciąża bliźniacza jedna poroniłam w marcu 2014roku między 8/9tc. Ale wtedy to były ciążę z dwóch jajeczek, a teraz dziewczyny są z jednego czyli po prostu szczęście :)

Zrobienie Nikoś bardzo mi się podoba. Gdybyśmy jakimś cudem mieli synka to byłby Ignaś albo Krzyś [emoji7]

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry