• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzisiaj gadałam z panią z ekosklepu bo chciałam jakieś ziółka.
Też nie mogła zajść przez rok. Poszła do innego lekarza, a ten kazał mieć 2 tygodnie wstrzemięźliwości przez owu, potem jeden seks i musi się udać. I faktycznie zaszła po jednym takim cyklu
smile.gif

plemniki odzyly i jazda :-D

Eh skasował sie post :/ to to co pamietam / kamilove a jak księżniczki beda miały na imię? I niezłe ze druga bliźniacza ciaza ;) to jak będziecie chcieli jeszcze kiedys to kto wie...;)

Kciuki za staranka!

Tez słyszałam ze nie wolno sie bzykać jak króliki bo słabną plemniki, lepiej np co 2 dni, a ze plemniki tez podlegają cyklom który trwa 3 mce .

Kasik &&&&&
I przypomniało mi się, że kiedyś pytałaś o kredyt.. I chyba nie odpowiedziałam.. Teraz pewnie tego nie znajdę, ale gdyby coś to pytaj - podzielę się doświadczeniami :)

Emka

Niewiadomo jak będą miały na imię. Narazie mogę wołać Hermenegilda i Kunegunda, a na moim to i tak wrażenia nie robi ;) . Kolejnej ciąży juz nie planujemy bo by nas stać nie było na więcej dzieci. Trojeczka wystarczy. Po swoich przejściach i za to bardzo dziękuję :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Emka

Niewiadomo jak będą miały na imię. Narazie mogę wołać Hermenegilda i Kunegunda, a na moim to i tak wrażenia nie robi ;) . Kolejnej ciąży juz nie planujemy bo by nas stać nie było na więcej dzieci. Trojeczka wystarczy. Po swoich przejściach i za to bardzo dziękuję :)

a miala byc Patrycja i Alicja no nie?

reklama
Lux,

Już dawno mu się odwidziało. Teraz niby wola Wiktoria i Tosia, ale to jak sam mówi tylko tak teoretycznie, a nauczony doświadczeniami przy Jagodzie chce czekać do porodu z imionami. A ja znów bym chciała juz teraz wybrać coś ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry