gaga92
Fanka BB :)
ja juz skończyłam bromergon mialam jedno opakowanie, teraz mam przepisany duphaston i kupiłam dzis sama od siebie inofolicGaga bromergon pijesz?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz skończyłam bromergon mialam jedno opakowanie, teraz mam przepisany duphaston i kupiłam dzis sama od siebie inofolicGaga bromergon pijesz?![]()
to sprawdż czy na drugim końcu Polski nie ma badańkurcze mojego w czerwcu w domu nie nie bedzie, bo wyjezdza na drugi koniec kraju na robote
Jak byłam u gina 28 maja to od 29 pilam przez 10 dni dupka i tak jak gin powiedział po dwóch dniach przyszła @ czyli wporzadku i mam jeszcze przez 3 miesiace od 29 każdego miesiąca pic przez 10 dni wiec ragulacja jest
nie wiem gdzie on dokladnie pojedzie, w poniedzialek sie dowie, to dodatkowa praca wiec wieszto sprawdż czy na drugim końcu Polski nie ma badań. nie jesteś do tego potrzebna
![]()
tak dlugo w pracy jestes?
nie wiem gdzie on dokladnie pojedzie, w poniedzialek sie dowie, to dodatkowa praca wiec wiesz