Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I Lubie filmy z Sagi zmierzch. Książki tez przeczytałam, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Za to filmy juz po parę razy widziałam. Nawet wczoraj i przedwczoraj zaćmienie na TVN leciało i oglądnełam
Co do Waszych opinii o 50 twarzy greya to ogólnie mnie się podobał. Obejrzałam film w kinie i przeczytałam książki i dziś rano mąż jak stwierdził po wspaniałej pobudce którą sobie zafundowaliśmy zamówił mi na dvd greya wersja rozszerzona bo w kinie mogła być tylko wersja skrócona.
A co do drugiej części to już kręcą sceny bo jednak jak żona tego aktora zobaczyła ilość cyferek na umowie to już ponoć nie miała zastrzeżeń
Mój mąż zabronił mi wstawać z łóżka bo robi śniadanko i jeśli mnie nos nie myli to będzie jajecznica z cebulką i tosty ) Czyż nie mam cudownego męża???