reklama

Staraczki 2015 : )

Ojj u nas to w ogóle była masakra...bo poza tym, że dowiedziałam się o zdradzie, to mój zaproponował mi poligamiczne małżeństwo...czytaj ze mną dom i dziecko, a ją z doskoku...więc nie było o czym rozmawiać...

reklama
wszystko wszystkim, ale proponowanie komus trojkata t chyba objaw jakies choroby lub braku uczuc, co tu z zonka domek, obiadki, spacerki a z kochanka dziki seks i powrot do ciepelka rodzinnego?

Lux moje odczucia były dokładnie takie same...oczekiwał ode mnie prani skarpet i prasowania koszul, które później założy na spotkania z nią...ehhh szkoda słów...na szczęście mam to już za sobą i jedyny mój problem teraz to obliczenie dni płodnych...

No właśnie...miałam tak nieregularny cykl ostatnio, że w tym miesiącu chyba będę próbować cały czas :D Zaczynam od dzisiaj bo @ powiedziała bye bye, więc do dzieła :)

Hejo ale powazne tematy tu dzisiaj. Zrobilam dziewczyny drugi test po pracy I tez krechy są więc zaczyna do mnie docierać :))) dziekuję za wszystkie mile slowa. Zdj wstawie jutro bo z tel chyba nie moge. Ale oczywiscie juz siemartwie bo mamy od kilku tyg malego kociaka i tylko ja sie nim do tej pory zajmowalam. Chcialam poczekac z lekarzem ale boje sie toxo, chyba pojde na dniach zrobic testy na przeciwciala z krwi. .

reklama
Hejo ale powazne tematy tu dzisiaj. Zrobilam dziewczyny drugi test po pracy I tez krechy są więc zaczyna do mnie docierać :))) dziekuję za wszystkie mile slowa. Zdj wstawie jutro bo z tel chyba nie moge. Ale oczywiscie juz siemartwie bo mamy od kilku tyg malego kociaka i tylko ja sie nim do tej pory zajmowalam. Chcialam poczekac z lekarzem ale boje sie toxo, chyba pojde na dniach zrobic testy na przeciwciala z krwi. .
nie martw sie, zaraz sie nie zarazisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry