reklama

Staraczki 2015 : )

Kotek nie mierzylam temp, nie sprawdzalam owu. Odstawilam wiesiolek i kwas foliowy, za to lykalam sporo wit. A+E. No i bzykalismy sie tez dwa razy rano nie tylko wieczorem i bezwzglednie nogi do gory po kazdym bara bara. I staralam sie ograniczac stres. ;)) cos moze pomoglo.

reklama
Lux balladyna padłam z tym trzymaniem nóg do góry...już Was widzę jak leżycie...ale kto wie może wypróbuje... :)

Lux tak - są razem. Zamieszkali w domu który ja projektowałam i dobierałam każdy szczegół i do którego mieliśmy się wprowadzić....a ja mam za to piękne mieszkanko :) i też mi jest dobrze :)

Lux balladyna padłam z tym trzymaniem nóg do góry...już Was widzę jak leżycie...ale kto wie może wypróbuje... :)

Lux tak - są razem. Zamieszkali w domu który ja projektowałam i dobierałam każdy szczegół i do którego mieliśmy się wprowadzić....a ja mam za to piękne mieszkanko :) i też mi jest dobrze :)

mi by przykro bylo, dlugo dochodzilas do siebie?

Lux dłużej zajęło mi przetrawienie tego i podjęcie decyzji, bo to trwało prawie rok, ale jak już się zdecydowałam, to już było okej...poszłam własną drogą...i po miesiącu już nie byłam sama :) Łukasz wynagradza mi wszystko...:)

Zmykam do domku...koniec pracy....juhuuuu...do juterka Dziewczyny i owocnych nocek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry