reklama

Staraczki 2015 : )

Mi sie remontu zachcialo, alw narazie tyle mamy na glowie, ze nici... Jak zajde w ciaze to sie chyba wezmiemy za mieszkanie, zeby na przyjscie nowego czlonka rodziny bylo wszystko odpicowane ;)

reklama
Lux a czemu stopujesz?

natka ja miałam w zeszłym roku remont w kuchni, sypialni i pokoju. Teraz chcemy zrobić korytarz i pokój Zośki...ale u mnie Łukasz budowlaniec więc mam w domu złotą rączkę i kilkaset złotych w kieszeni :)

A ja tam się nie spinam i próbuje cały czas...z moimi cyklami nieregularnymi to nic nie wiadomo... :-D:-D zresztą jak mam ochotę to się kochamy i tyle...bez większego planowania :-)

Mi jeszcze 4 dni zostaly do terminu @. Brzuch mnie ciagnie jak na okres. Cycki nie bola. Czy zmora przyjdzie pewnie.

Dziwnie sie ogolnie czuje, ale to przez to, ze mam za duze parcie na dziecko

reklama
Lux a czemu stopujesz?

natka ja miałam w zeszłym roku remont w kuchni, sypialni i pokoju. Teraz chcemy zrobić korytarz i pokój Zośki...ale u mnie Łukasz budowlaniec więc mam w domu złotą rączkę i kilkaset złotych w kieszeni :)

A ja tam się nie spinam i próbuje cały czas...z moimi cyklami nieregularnymi to nic nie wiadomo... :-D:-D zresztą jak mam ochotę to się kochamy i tyle...bez większego planowania :-)

chce schudnac, czeka nas remont, a nie stac nas by remontowac i lekarza oplacac i leki kupowac itp, chce tez odpoczac od staran, chce wiecej kasy odlozyc itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry