reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wrocilam z zakupow otachana jak nie wiem co:szok:myslalam, ze nie doniosę:no:
Fabi tez bym zjadla kalafiorka:tak:
Kasia a gdzie pracujesz?mój tez pomoze jak poproszę ale ja generalnie lubie sprzątanie, pozadkowanie, mycie:tak:czasem ponarzekam pod nosem coby nie bylo:-pwole jak cos pokucharzy, pościeli lozko (nie ma nigdy chętnego):tak:

Kacha pracuje u siebie...prowadze sklepy z akcesoriami GSM :) ale akurat dziś moja psiapsióła która ze mną pracuje ma urlop i nie ma jej aż do wtorku, więc siedze od rana do wieczora :(

Achaaa...rozumie:tak:przeleci nim się obejrzysz:tak:choc nie zazdroszczę całego dnia w pracy:no:osobiscie nie przepadam za zmianami calodniowymi ale na szczecie mało co się zdarzaja:tak:dzis mam na przykład wolne ale za to ide do pr w sobote:sorry:masz przynajmniej kontakt ze swiatem zewnetrznym:tak:mi nie wolno mieć w pr tela przy sobie:no:

reklama
natka ogarnij u mnie, bo w tym tygodniu chyba nie dam rady...jeszcze mi zadzwonili ze moge odebrac meble na korytarz w sobote, wiec w weekend zamiast odpoczynku mam pobojowisko w postaci kartonów i śróbeczek...chociaz Łukasz właśnie stwierdzil ze do 14 jak wróce z pracy to on już to skręci ze Zosią:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry