reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam w środowy poranek :) nie mam szans Was niestety nadrobić ^^ ostatnio coraz częściej mam tak, ze z pracy do roboty, wieczorem cwiczenia, bzyku i lulu i tak w kółko :p a na forum czasu brak.. coś spróbuje podczytac jak w pracy będę miala mozliwosc, bo teraz sie szykuje i zaraz lecę :)

Czesc Kobietki:tak:
Wczoraj nie miałam kiedy wejść to nasmarowalyscie jak dzikie:-DPowazne tematy były:tak:
Balladyna gratulacje:-)
Smigam do przedszkola, wreszcie słonko swieci wiec az się chce isc:-D

hej ja też wczoraj nie miałam jak wejść na forum...... do tego dzisiaj wcale nie lepiej musze zawieść zaraz córę do przedszkola, potem jechać na zakupy wyrobić się przed 12 o o tej mała dzisiaj kończy na 14 mam do lekarza bo mam poważny problem i nie wiem dla czego tak mi sie stało ...... wiem tylko że dostane silne antybiotyki i pewnie przez to co mi jest nie mogę zajść w ciążę musze to wyleczyć ..... @ dalej nie przyszłą ale to może być skutkiem ubocznym mojej nie przyjemnej choroby

reklama
Afro boroczku - szybciutko do lekarza i bd dobrze:tak:ja musze trochę chalupe ogarnąć tylko problem w tym jak zrobić to cicho?moj spi po nocce i tu jest problem:sorry:Anulka a co się stało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry