reklama

Staraczki 2015 : )

Hej Dziewczyny:tak:
Nie udało mi się już wczoraj zajrzeć niestety:no:mam mniej czasu jak mam na rano a wieczorem jak mala spi padam na pyk:wściekła/y:w dodatku cos mi się przybralo:zawstydzona/y:musze raz, dwa zrzucić bo w kiece nie wejde:no:musze znaleźć kabel co laczy kompa i tv bo inaczej nie popisze - Agatka oglada bajki i lipa z dostępem do lapka:-(milego dnia:tak:

reklama
Luxi dalej mam nerey skreca mnie ale niewiem czemu nieprzsjmuje sie lekarzem a sie denerwuje :-( jutro pujde do niego ostatni raz i na spokojnie bede szukala jakiegos lekarza nie u nas w szpitalu tylko w dąbrowie górniczej sosnowcu chrzanowie lub jaworznie. Taka podjelismy decyzje z moim. Bajlepiej w dabrowie by bylo bo dojazd najlepszy. Ale nie na szybko tylko spokojnie bede miala 3tyg. Dzis moze podskocze do rodzicow niech siostry popilnuja malej a ja poszperam po internecie poczytam. Jakos mam ochote na kobiete :-P

A skąd Ty dokładnie jesteś bo nie zanotowalam tego faktu

Do pięknosci mi daleko :D nie jest az tak zle myslalam ze będzie gorzej :p ale sie dopakowalam na sniadanie.. pozarlam 4 knedle z mięsem .. nie ma to jak "dietetyczne" jedzenie :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry