reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
w sumie mierzysz dopiero parę dni więc niewiele to może powiedzieć, ale mi się wydaję, że wtedy co miałaś te plamienia czy krew to był okres, a teraz masz 1szą faze cyklu bo masz dość niskie temperatury...i jednorazowy skok nie świadczy o owulacji tylko dłuższa faza wyższych temperatur może wskazywać na to że owu była. Ale temperaturę mogą zakłócić różne rzeczy typu infekcje i przeziębienie, mi np wczoraj skoczyła o 0,3 stopnia bo miałam grype zoładkową czy jakieś zatrucie, ale dziś wróciła to 37 stopni więc nadal w górze ;-) kotek spróbuj testów owu, oni też 100% pewności nie dają, ale mniej więcej będziesz mogła ocenić kiedy owu u ciebie występuje.

dzieki julka

pewnie tak bo przeciez ciązy nie ma wiec pewnie to był okres ale bardzo dziwny....
mam w planach zakupic te testy i dokładnie sie przyłozyc do ich robienia

cytrynowa najlepiej w pochwie, powinno się codziennie mierzyć o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka, albo po min. 5 godzinnym spoczynku ;-) kotek, ja powinnam mieć okres za 2 dni, taką mi średnią wyliczył kalendarzyk, ale ja czaasem miała 40 dniowe cykle więc zobaczymy. Na razie temperaturę mam wysoko więc czekam...jak zacznie spadać to wtedy będę oczekiwać na wredną @...

dzien dobry, mam dosc
fWN6QAA7
ktos uderzyl kamykiem w szybe od auta i nam peka! szyba do wymiany, kolejny wydatek, podejrzewam, ze to ktorys z dzieciakow, ktore biegaja kolo bloku, wczoraj widzialam jak czyms rzucaly w siebie, no i widocznie trafily w moje auto!!!​

reklama
Kotek ja wstaje kolo 7 do pracy i zawsze po budziku jeszcze z pól godziny leże. No ale jak mus to mus. Tylko mój nie lubi jak kolo lozka coś leży. A tu muszę miec termometr pod poduszka wrecz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry