reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam w piątkowy, słoneczny poranek :)

Tez nie wiem jakie działanie ma castangus.
W zasadzie to poza kwasem foliowym i paroma globulkami na stan grzybiczny pochwy to niczego z takich innych specyfików nie stosowalam :p

Ech dziewczyny jak to jest, ze niby się nie nastawiam, ze sie udało w tym cyklu(bo nie wierzę, ze w pierwszym mogło by sie udac) , a jednak czekam z niecierpliwością na dzień @ i w wolnych chwilach duzo myślę o tym" a chce te myśli z siebie wyrzucić, bo raczej nic dobrego takie nastawienie nie przyniesie... ech człowiek głupi im bardziej chce przestać myśleć tym na przekór bardziej myśli :P

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek (:
ja od południa mam urlop hiehiehie, ale się cieszęęę, umówiłam się też na pierwszą wizytę 13 lipca - jeszcze trochę pożyję w niepewności

dla dziewczyn które będą robiły suwaczki tu jest napisane jak, bo od 1 lipca jest zmiana
https://www.babyboom.pl/forum/jak-k...ry-zmiana-w-uprawnieniach-75109/#post11747401

Dziewczyny cykl trzeba moim zdaniem przechodzić świadomie. Ja się nie potrafiłam "wyłączyć" ze starań w głowie. Ale fisiować też nie ma co, teraz jest piękna pora roku, trzeba się ruszać i przebywać na łonie natury ile się da, no i starać się odstresowywać - wszystko żeby wyrównać hormony. Dlatego Kacha Sałata ja Ci wróżę szybką ciążę :D Bo jesteś bardzo active ;)

Witajcie ;-) ja dziś się chyba ugotuje w pracy.....dobrze, że jutro już weekend ;-) u mnie temperatura cały czas wysoko, a spadała około 3 dni przed okresem, więc albo się spóźni albo się jeszcze bardziej spóźni, albo coś jest na rzeczy ;-) czekam cierpliwie i postanowiłam narazie nie testować, tym bardziej że moje cykle czasem miały 40 dni..
gorącego, słonecznego dnia!

Hej:tak:
Nie miałam wczoraj nawet kiedy wejść:no:na moment zrobiłam podejście po przyjściu z pr ale musiałam jechać do szpitala z Agatka bo było podejrzenie zapalenia opon mózgowych ale skonczylo się na anginie:tak:zajrze wieczorem i Was poczytam, dzisiaj mam miedzyzmiane...
Spokojnego dnia:tak:

Dzieńdoberek (:
ja od południa mam urlop hiehiehie, ale się cieszęęę, umówiłam się też na pierwszą wizytę 13 lipca - jeszcze trochę pożyję w niepewności

dla dziewczyn które będą robiły suwaczki tu jest napisane jak, bo od 1 lipca jest zmiana
https://www.babyboom.pl/forum/jak-k...ry-zmiana-w-uprawnieniach-75109/#post11747401

Dziewczyny cykl trzeba moim zdaniem przechodzić świadomie. Ja się nie potrafiłam "wyłączyć" ze starań w głowie. Ale fisiować też nie ma co, teraz jest piękna pora roku, trzeba się ruszać i przebywać na łonie natury ile się da, no i starać się odstresowywać - wszystko żeby wyrównać hormony. Dlatego Kacha Sałata ja Ci wróżę szybką ciążę :D Bo jesteś bardzo active ;)

Kacha Sałata lol :D hehehe
no zobaczymy wróżko co mi wywrozysz :p no proszę a pani wrozka ma urlop, takiej to dobrze ;)

Julka kciuki kochana,aby jednak bylo cos na rzeczy ;)

Kacha to cale szczęście, ze to nie zap. opon mózgowych.. zdrowka dla małej :*

u mnie temp. dalej spada więc albo dostane normalny okres albo zaraz bedzie pięla sie w gór bo od tego plamienia liczac to dziś 11 dc
Julka Ty jestes dobra w te klocki ;-)

reklama
w sumie mierzysz dopiero parę dni więc niewiele to może powiedzieć, ale mi się wydaję, że wtedy co miałaś te plamienia czy krew to był okres, a teraz masz 1szą faze cyklu bo masz dość niskie temperatury...i jednorazowy skok nie świadczy o owulacji tylko dłuższa faza wyższych temperatur może wskazywać na to że owu była. Ale temperaturę mogą zakłócić różne rzeczy typu infekcje i przeziębienie, mi np wczoraj skoczyła o 0,3 stopnia bo miałam grype zoładkową czy jakieś zatrucie, ale dziś wróciła to 37 stopni więc nadal w górze ;-) kotek spróbuj testów owu, oni też 100% pewności nie dają, ale mniej więcej będziesz mogła ocenić kiedy owu u ciebie występuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry