reklama

Staraczki 2015 : )

Hej Dziewczyny:) Dawno mnie tu nie było-tak jakoś wyszło.Przepraszam,nawet nie doczytam co pisałyście bo za dużo chyba:)

Więc po tylu miesiącach starań,poszałam do kolejnego lekarza ,który na dzien dobry powiedział mi,że z taka prolaktyna nie zajdę w ciąże,więc nawet nie liczyłam na ten miesiąc ,ze się udało,@ spozniała mi sie dzień i na odczepnego zrobiłam w sobotę wieczorem test i wyszła niby jakas kreska blada ale nawet widoczna,pomyslalam ze wadliwy rano zrobilam kolejny i druga krecha juz bardzo widoczna:)więc wkońcu się udało:)

Gratuluję i spokojnych 9msc życzę :)

Nadrobiłam, ale tyle piszecie, że juz nie mam pojęcia co odpisać. Gorąco co nie? Oby ta pogoda jak najszybciej się zmieniła bo idzie się wykończyć.

reklama
Kachaa uważaj na szynszylki nie lubią mocnych zmian temperatur. Mojej siostrze 2 zdechly bo staly blisko grzejnika, jak siostra otworzyla balkon to je chlod owial I chyba dostaly zapalenia pluc. Ale boskie są, rozkoszne.
U mnie ok, rano bylam u mamy rwać porzeczki ale nas deszcz przegonil. A teraz skwar. Wystawiam tylko girki na balkonie, reszta w cieniu.
Cytrynka no na winie, ale i do tego potrzebowalam przepisu, boje sie eksperymentować heh.

wkoncu pogoda taka w miare i troszkę czasem powiewa wiaterek że mogłam wyjść z domu,az miło:-)
ja chyba tez pojde na porzeczki to mi czas zleci bo się nudze,chociaz kompocik zrobie

Hehe Cytrynowa ja w okolicy @ mialam w buzi afte i "prypla" na języku, a czytalam ze niektore laski mają opryche - organizm sie broni czy coś. Trzymam kciuki :-D ale tez wspolczuje tego ciala obcego przy oku :/

Ja znów nic mogłabym nie jeść. Nie no sorki ;) lody to ja bym jadła jeden za drugim :D

Teraz to już nawet bez stresu o cukrzycę ☆★
Ale się pilnuje tak jak lekarz kazał i mocno ogrniczam :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry