Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
badania porobione wszyystko ok jeszcze na antyfosfolipidowy czekam.Na chwile obecna mam powiedziane ze w najblizszym czasie narkozy juz miec nie moge wiec mam nadzieje ze Ten na gorze teraz pozwoli mi na zdrowa ciaze 

no by to chudy byk!!! i znowu wszystko rozdrapane i znowu rozterki i znowu myślenie a czy tak a może nie... masakra!!! i to w dniu ovu się wstrzelił z tematem 
majdaczku kategorycznie zabraniam Ci tak myśleć!!! musisz wierzyć w to, że się uda! musisz walczyć o swoje! to jest połowa sukcesu, a może i więcej! a wiem co mówię, bo przeprowadziłam tysiące rozmów kwalifikacyjnych! a szukasz pracy przez ogłoszenia, czy zaglądasz też osobiście do firm? napisałaś profesjonalne CV? nie chcę się narzucać, ale jeśli chciałabyś o tym porozmawiać albo mogłabym ci jakoś pomóc, pisz na PWedyta dziękuje za info odnośnie drukarki. Będę musiała tak robić, choć ostatnio dużo drukuje, wszystko to dokumenty do pracy, a i tak nic z tego nie wychodzi i pewnie nie wyjdzie![]()