reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzien dobry, ja niedawno wrocilam z pracy, wygladam jak zombie, spalam 3 godziny, pieklo mnie gdy sikalam i szlo kropelkami :no: chyba pecherz sie odzywa, teraz juz lepiej jest, zobacze jak bedzie wieczorem, co macie na obiad? ja kotlety mielone plus surowka i piuree :-)

Dzień dobry ;)
Lux współczuje infekcji pęcherza, rozumiem co czujesz bo często mnie dopada :/ polecam żurawinową herbatke i suszona żurawine w dużej ilości :) ja jeszcze nie mam pomysłu na obiad ale trzeba cos wykombinować :)

Dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na zaparcia? męcze sie z nimi od 3 dni...tak jak zwykle mam biegunke to teraz dopadły mnie zaparcia...
A tak poza tym to dzis 23 dc, wczoraj odebralismy meble do sypialni i do 24 składalismy łoże małżeńskie ale opłacało sie full miejsca i do tego wygodnie :-)
na pęcherz to ja używałam urosept szybko działa

Dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na zaparcia? męcze sie z nimi od 3 dni...tak jak zwykle mam biegunke to teraz dopadły mnie zaparcia...
A tak poza tym to dzis 23 dc, wczoraj odebralismy meble do sypialni i do 24 składalismy łoże małżeńskie ale opłacało sie full miejsca i do tego wygodnie :-)
na pęcherz to ja używałam urosept szybko działa

ogorek sliwki i jablka pomagaja na zaparcia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry