reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dawno tu nie pisalam ale zobaczylam Motylka i musialam sie odezwac.

Kochana trzymam kciuki za staranka,zeby udalo sie jak najszybciej.Jak tam Kubus? Pewnie rosnie przystojniak jak na drozdzach.

Pozdrowki i kciukasy dla reszty staraczek

Aschlee czas leci szybko jak niewiem. Niedawno sie o Kubusia staralismy a tu przyszedl czas na rodzenstwo, Kubus wielkolud , duzy silny chlopak i oczko w glowie mamusi :) a ty jak sie czujesz ?? Ktory to juz tydzien?? Dalej w D mieszkacie?

Luxi dziekuje za cieple slowa :* Kochanie jak tylko wznowisz staranka to bede zaciskala kciuki najmocniej jak potrafie zebys lada moment cieszyla sie i Ty tak pieknym widokiem :tak: wszystkim staraczkom tego zycze z calego serduszka.

dziękuję Kotus :**** mojemu Tomkowi pokazywalam to foto i mowil, ze piekny widok, kocham takie zdjecia ogladac, az sie wzruszam, to cos pieknego :-)

Dzień dobry
U mnie o niebo lepiej. Wkładka spokojnie wystarczy bo leci baardzo mało. Mam nadzieję że, to już się skończy.
Niestety mam kolejny problem. Miałam mieć pobierany wymaz żeby sprawdzić czy wyeliminowaliśmy bakterię ale niestety. A od wczoraj mnie wszystko swędzi i piecze że chyba zwariuje. Zawsze po bakteriach miałam grzyby więc kto wie czy i teraz nie ma. Muszę napisać do lekarki czy jest coś co mógłby mi mąż w aptece kupić.

reklama
Lux biedna na drzemeczke musisz się polozyc - najlepsza jest turbo drzemka:tak:Moj W taka czasem stosuje:tak:Mnie kiedyś często meczyl pęcherz az potrafiłam krwia sikac, w ciąży tez mi dokuczal, a teraz na szczęście sporadycznie:tak:sok z czarnej porzeczki pomaga na pęcherz - to taka alternatywa dla żurawinowego:tak:
Czesc Motylku:tak:Powodzenia:tak:
Ja bd cisnąć od przyszłego mc zaraz po slubie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry