reklama

Staraczki 2015 : )

ja niedoradze bo już niepamietam heh tak dawno to był jak mój nosił pieluszki:-D
ale macie pyszności,kalarepa hmmm...nigdy nie jadłam i nie wiem czy bym chciała a jak to smakuje?
co do ilości dzieci mi marzyła się 3 ale teraz mysle ze 2 tez starczy i wiem ze niczego im niezabraknie,chociaz niezaprzecze bo może za 2-3lata znowu mnie najdzie hehe ale oby nie i żeby teraz była córcia to niczego mi do szczęścia niebedzie brakować
kolezanka zas ma 34lata marzy o 3 dzieci a ten jej niechce mowi jej ciagle ze maja czas az wkoncu nadejdzie 50tka i będzie za pozno,zal mi jej bo sa ponad 10lat i nawet jednego bobasa niechce jej zrobić przecież to nie sa koszta niewiadomo jakie tym bardziej ze każdy w rodzinie jej pomoze

reklama
ja niedoradze bo już niepamietam heh tak dawno to był jak mój nosił pieluszki:-D
ale macie pyszności,kalarepa hmmm...nigdy nie jadłam i nie wiem czy bym chciała a jak to smakuje?
co do ilości dzieci mi marzyła się 3 ale teraz mysle ze 2 tez starczy i wiem ze niczego im niezabraknie,chociaz niezaprzecze bo może za 2-3lata znowu mnie najdzie hehe ale oby nie i żeby teraz była córcia to niczego mi do szczęścia niebedzie brakować
kolezanka zas ma 34lata marzy o 3 dzieci a ten jej niechce mowi jej ciagle ze maja czas az wkoncu nadejdzie 50tka i będzie za pozno,zal mi jej bo sa ponad 10lat i nawet jednego bobasa niechce jej zrobić przecież to nie sa koszta niewiadomo jakie tym bardziej ze każdy w rodzinie jej pomoze
'widzisz a u nas jest tak, ze szwagierka marzy o drugim dziecku, a jej facet nie chce, ona ma z innego zwiazku corke 10-letnia, tam skomplikowane to wszystko, ale po czesci troche jaj zal, a z drugiej to on dobrze robi, bo jej sie dzidzi marzy a potem sie znudzi i babcia wychowa tak jak mloda... a kalarepka smakuje podobnie do kapusty

Ewix jak to zrobilas moja ma 25 mies. I w domu wgl nie siusia czasem lekko popusci ale na wyjscie zakladam bo inaczej niedolece do wc z nia :-( i na noc zakladamy bo boerze leki moczopedne na noc wiec pampers o 2-3 jest prawie przemokniety za to ten drugi juz suchy.

reklama
Xkarola,

Moja już też od stycznia nie sika w pampy. Miała wtedy 20msc:D

Tak więc luz. 2.5Dnia i po sprawie.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry