reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja nawet nie wiedzialam ze takie husteczki istnieja [emoji14].

Zreszta u mnie wszystkie ubrania sa czarne, niebieskie lub granatowe takze nie bardzo ma mi sie co barwic.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Chusteczki z Ross tez sa przeciw barwieniu ubran i usuwaniu osadu z proszku:tak:Vizira tez sa ale droższe:tak:
Natka a kysz zle sny:wściekła/y:nigdy więcej:tak:
Caly dzień ogarnialam bajzel na kolkach który się utworzyl i zaraz wskakuje do wanny:-D
Oswiadczam tez, ze ukonczylam akwarium:tak:
Dobrej nocki:tak:

Qrrde a ja wiekszości fotek nie widze :/ na szczęście Kluska widać :-D Lux boski, bedziecie mieli wesolo, my naszego mamy od kiedy skonczył 5 tyg, pociecha ogromna. I tez mial niebieskie oczka ale sie zmienily w zielone. Teraz ma 11 tyg i dalej szuka cyca, potrafi sie przyssać do rąbka bluzki albo do swojej łapki. A najczęściej psa hehe. Aż mi go żal że tak jeszcze mu sie mama przypomina.

Dzień dobry wszystkim :) W nocy przebudziła mnie burza, teraz mucha.. Ehhh... Wymęczyłam się tej nocy. Ale już woda na kawkę wstawiona. Wypiję w spokoju zanim szarańcza się obudzi :) no i ruszamy, bo przed nami intensywny dzień :)

Dzień doberek :)
Obudziłam się o 4.40 bo konieczna była wizyta w wc i do tej pory spać nie mogę. Na dodatek mąż ma prawie 39 st gorączki. Dałam już mu leki i teraz leży. Normalnie gorzej niż dziecko...

reklama
Witam.
Wczoraj wieczor bardzo udany ale powrót do domu masakra... wracaliśmy jakies 40km przez wsie i lasy w mega nawalnice, burze i wichure. Drogi praktycznie nie było widać. Na dodatek ja kierowałam, bo mąż wypił piwo a szwagier nie ma prawka... a ja na dodatek jeszcze tak się ostatnio boje burzy..
I jeszcze mąż sie na mnie wydarl co jeszcze gorzej mnie zdenerwowało..
Aż sie powylam po drodze :(

Ewix a co Twoj odwalił?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry