Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I tak nic tam nie poradza. Juz to przerabialam... kaza nasikac do kubka, zmierza cisnienie a pozniej kaza czekac 3h w kolejce. Nawet scanu nie zrobia i odesla do domu...
Hej
U mnie deszczowo:-(
Nie mogłam na forum wejść
Natka samych pomyślnych wiadomości zycze - może seksik spowodowal lekkie krwawienie?
Zmykam do pr - miłego dnia
Dzień dobry dziewczyny
Ależ się w nocy wyspałam. Gdy ok 23 poszłam spać błyskało sięze wszystkich stron i naszykowałam się na burzę. Spaliśmy przy otwartym oknie bo strasznie duszno ale w burze zawsze się przebudzę i okno zamykam. Deszcz Zaczął padać a burzy nie było. Co prawda przebudziłam się po 5 do wc ale zaraz szybko zasnęłami obudziłam się teraz. Zrobiło się chłodniej i czuję się wyspana.
Natka spokojnie krwawienia się zdarzają. Tylko jak będziesz miała ciąże zagrożoną co zrobisz z pracą? Ja chyba bym przemyślała co jest ważniejsze praca czy dziecko i ewentualnie zrezygnowała z pracy. Jest to trudna decyzja ale po wizycie wszystkiego się dowiesz co i jak. Ja trzymam kciuki za wizytę&&&
Kami no to bardzo dobrze że mąż trochę się interesuje dziewczynkami i pamiętakiecy wizyta. Trzymam kciuki aby było wszystko ok i daj znać koniecznie po wizycie.
Ps. Uwielbiam podglądać dzidzie na usg. Mogłabym patrzeć godzinami
Natka jeśli masz dobry szpital to juz usg powinni zrobić. Szczególnie przy krwawieniu.
U mnie dziewczyna w ciazy też miała krwawienie i w 8 tyg poszla jakos na ip to scan zrobili czy to nie poronienie albo pozamaciczna.
Wiem strasznie brzmi. Ale usg było. Zobaczyli fasolke i było lepiej. Więc możesz próbować. Zawsze możesz powiedzieć że boli dłużej i bardziej niż w rzeczywistości. Moze szybciej zareagują.