reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie teście zawsze bardzo chojni. Niby nie są bardzo bogaci ale wszystkim się dzielą co tylko mają. A teraz na imieniny dostałam od nich 400 zł. I tak jest na każdą okazję. Od chrzestnego 100zł i od kuzynki 100 zł bo akurat byli. Tzn oni mieszkają w USA a teraz przyjechali do chrzesnego (do rodziców i dziadków) na 2 miesiące wakacjii. Nie przesadzam z jedzeniem bo robie grila, 3 sałatki, brokuły z serem feta i sosemn no i tylko 2 rodzaje mięs nie z grila bo niekażdy chce takie ciężkie. No i do kawy tort. A ponoć jutro po lekarzu z mamą idziemy na zakupy i mam sobie coś wybrać na imieniny. Zobaczymy jak to będzie

reklama
Ja dostaje od babci 50zł, od rodziców 50zł i to jest wszystko. W tym roku dostałam po 100zł od babci i rodziców ale to trochę przez wyrzuty sumienia ich bo siostrze prezent za prawie 700zł zrobili na urodziny i imieniny

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

ONA super wieści:-)
kasik wspołczuje po 12h w pracy
ja na takie imieniny żeby wydac 600zł szkoda by mi było bo jestem oszczedna a wiem ze nawet polowa by mi się nie zwróciła,poza tym ja imienim nieobchodze dodam ze jak bym nawet wyprawiala to teście przyjdą i dadza czekolade za 4zł czy bombonierke,kazdy pare groszy by rzucił czy upominek to nie wiem czy 200zł bym uzbierala,wole to przeznaczyć na inne cele
u nas się rozpadało i grad padał,teraz tylko pada i grzmi

Ja imienin nie obchodze, a jak urodziny robie to tylko dla garstki ludzi.

Ja zazwyczaj dostaje ksiazki ^^. Ale w sumie wszyscy wiedza, ze najlepiej to mi wlasnie jakas ksiazke dac. Kasy nie chce bo sie na glupoty rozchodzi...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Niestety jeśli ma się liczną rodzinę to tylu gości się nazbiera. U nas sami najbliżsi. Moje rodzeństwo i teście oraz brat męża i babcia. I to wszyscy a wydaje się że ludzi dużo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry